Sådan får du din antal tilhængere Twitter med Javascript

July 5

Sådan får du din antal tilhængere Twitter med Javascript


Du kan hente det antal kvidre tilhængere for enhver bruger, inklusive dig selv, med Javascript. Brug jQuery, et JavaScript bibliotek, til at skrive et kodestykke, der hurtigt får og viser Twitter follower tæller på ethvert websted, der tillader JavaScript kode implementering. Blog-tjenester, der ikke tillader Javascript omfatter Blogspot.com, WordPress.com og TypePad.com; ellers skal du være velkommen til at bruge denne kode på enhver hosted server på internettet.

Instruktioner

1 Brug en teksteditor til at åbne HTML-dokumentet, du ønsker at vise Twitter follower regne. Du kan oprette en ny HTML-dokument eller bruge en eksisterende.

2 Indsæt denne kode på det sted, du ønsker at vise follower tæller, erstatter "bruger" med dit fornavn og efternavn, hvis relevant:

<Strong> Bruger </ strong> har <span id = "followers"> </ span> kvidre tilhængere.

3 Gå til linjen nedenfor, og ring til jQuery biblioteket vært på Googles API site. Indsæt denne kode til at kalde Javascript bibliotek:

<Script type = "text / javascript" variabel med din faktiske Twitter-brugernavn:

<Script type = "text / javascript">

$ (Function () {

$.ajax({

URL: "http://api.twitter.com/1/users/show.json«,

data: {SCREEN_NAME: "twitter"},

datatype: "jsonp«,

succes: function (data) {

. $ ( '# Tilhængere') html (data.followers_count);

}

});

});

</ Script>

5 Gem HTML-dokumentet og overføre den til din webserver. Når en person besøger din hjemmeside, de vil se "Bruger har 50 kvidre tilhængere." Selvfølgelig, vil navnet være dit navn og follower tæller vil præcist vise, hvor mange tilhængere, du har på det tidspunkt, siden indlæses.


relaterede artikler