Sådan Slet en Microsoft Outlook Contacts Folder

March 2

Sådan Slet en Microsoft Outlook Contacts Folder


Hvis du ikke længere har brug for e-mail-adresser til et bestemt sæt af kontakter, eller hvis du ønsker at rydde op ubrugte mapper og filer til at rydde op din personlige profil lidt, du kan fjerne dine Microsoft Outlook "Kontakter" mappe fra din adressebog.

Selvom det ikke er muligt at slette de vigtigste "Kontakter" mappe selv, kan du skjule mappen, så det ikke længere vises i adressebogen.

Instruktioner

1 Klik på "Start", "Alle programmer" og derefter klikke "Microsoft Outlook" for at starte programmet.

2 Klik på "Kontakter" knappen, som ligger på ruden længst til venstre. Højreklik på din "Kontakter" mappe (placeret under "Mine kontakter") og klik på "Egenskaber".

3 I "Kontakt Properties" vinduet Klik på fanen "Outlook-adressekartotek". Check "Vis denne mappe som et e-mail-adressekartotek" og derefter klikke på "OK."

4 Klik på ikonet adressebog på værktøjslinjen, og klik derefter på drop-down menuen placeret under "Vis navne fra:" sektionen. Mappen Kontaktpersoner vil være væk.

TIPS

  • Hvis du ikke er i stand til at fjerne "Kontakter" mappe, skal du slette adressebogen og genstarte Outlook.
  • Hvis du vil slette en kontakt mappe, der er ikke Outlook vigtigste mappen Kontaktpersoner, skal du blot højreklikke på mappen og klik på "Slet".