Sådan Fix Windows XP uden at miste data

February 25

Microsoft Windows XP blev frigivet med en intern reparation option på installations-cd-rom diskette. Denne indstilling giver dig mulighed for at reparere beskadigede systemfiler eller boot problemer uden at miste dine data. Processen reparerer operativsystemet filer, mens forlader dine programmer intakt. Du skal bruge installations-cd-rom'en til at bruge reparationsprocessen. Fordi Windows XP-cd-rom'en er bootbar, skal du blot indsætte cd'en i drevet og reparationen begynder.

Instruktioner

1 Indsæt Windows XP-installations-cd'en diskette og genstarte maskinen. Installationen XP-cd er en bootbar enhed, så du automatisk sendt til skærmen installationen af ​​Windows.

2 Tryk på "Enter" tasten på velkomstskærmbilledet. Tryk på "F8" for at acceptere licensaftalen for Windows-installation.

3 Tryk på "R" tasten på den næste skærm. I denne skærm, det forklarer, at trykke på "R" starter reparationsprocessen. På dette tidspunkt, kan det tage flere minutter at kopiere alle filerne. Windows starter processen og kopierer systemfilerne til harddisken.

4 Fjern installations-cd'en disketten fra drevet, når installationsguiden beder dig om at genstarte computeren. Efter disketten er fjernet, trykke på en tast for at genstarte maskinen. Windows XP-operativsystemet er repareret, og alle dine programmer og indstillinger er tilgængelige, når du logger ind på maskinen efter genstart.

TIPS

  • Når du udskifter systemfiler ved hjælp reparationen, skal du installere Windows-opdateringer og hotfixes igen.

relaterede artikler