Hvordan kan jeg vide, når en farve er brugt i en All-in-One 3201 printer?

May 17

Samsung SCX-3201 byder på one-touch udskrivning, scanning og kopiering i én enhed. Kvaliteten af ​​de tjenester, som printeren kan reduceres betydeligt, hvis printer toner blækniveau er for lav til at producere det udseende, du ønsker. Når blæk bliver lav, vil printeren underrette dig gennem kvaliteten af ​​print og meddelelser på selve enheden. Hvis der ikke er tegn på printeren, kan du tjekke patronen niveau ved hjælp af printersoftwaren.

Instruktioner

1 Udskriv en test dokument for at kontrollere kvaliteten af ​​udskriften. Hvis der er hvide striber eller lyse udskrifter patronen kan løbe tør for blæk.

2 Kontroller status LED-lys for kontinuerlig blink. Status LED lys er placeret i øverste venstre hjørne på printeren foran scanneren døren. Hvis lyset blinker konstant, er printeren løbet tør for blæk.

3 Åbn "Smart Panel" software ligger på din computers skrivebord. Hvis der ikke er desktop ikon, klik på "Start" og derefter klikke på "programmer". Klik på "Alle programmer". Klik på "Samsung printere", og klik derefter navnet på din printerdriver og "Smart Panel." Feltet "1" vil vise printerens tonerniveau.


relaterede artikler