Sådan læses Meta Tags

July 12

Meta tags er en vigtig komponent til et websted, betegne, hvad hjemmesiden handler om. De er skjult for det blotte øje, men er tagget i den kilde af et web-dokument. Meta tags bruges af søgemaskiner til at opnå titlen, beskrivelse og søgeord i en hjemmeside til bedre hjælp søgemaskine indeks side ranking og placering. Uanset om du designe en hjemmeside eller bare surfer på nettet, vel vidende, hvordan man læser meta tags vil øge din Internet kyndige.

Instruktioner

Sådan læses Meta Tags

1 Åbn din internetbrowser og type i webadressen bar sitet, hvis meta-tags, du gerne vil læse.

2 Lad hjemmesiden til at indlæse, og klik derefter på "Vis" i menulinjen i din internetbrowser.

3 Vælg "Page Source" i drop-down menu, der vises. Et nyt Internet vindue eller fane, afhængigt af dine browserindstillinger, skal vises, som indeholder HTML-dokumentet kildekoder.

4 Find dokumentets meta-tags, som findes inden for de "hoved" tag elementer: <head> </ head>.

5 Læs titlen tag, der ser således ud: <title> titel af Website </ title>. Dette fortæller dig navnet på den webside, som vises i titellinjen øverst internettet browservinduet.

6 Læs beskrivelsen tag, der ser sådan ud: <meta name = "description" content = "Beskrivelse af hjemmesiden">. Dette tag består normalt af en eller to sætninger, der betegner, hvad hjemmesiden handler om.

7 Læs søgeord tag, der ser sådan ud: <meta name = "nøgleord" content = "nøgleord, adskilt af kommaer">. Disse ord er nøgleord, der beskriver websiden.

TIPS

  • Den meta-tag beskrivelse vises ofte som beskrivelsen af ​​en hjemmeside i søgemaskine indeks resultater.
  • Ikke alle websteder omfatter meta-tags, selv om de fleste gør.

relaterede artikler