Itronix IX260 Specs

November 9

Den Itronix IX260, lavet af General Dynamics, er en tunge bærbar computer, der er ideel til bygningsarbejdere, entreprenører, militært personel og alle andre personer, der kræver en bærbar computer, der kan modstå barske arbejdsforhold. De er også godt for børn på grund af deres holdbarhed. Den Itronix IX260 har en 1.78Ghz (gigahertz) central processing unit (CPU), opgraderes hukommelse og harddisk kapacitet, Ethernet 10/100 og Wi-Fi kapaciteter.

Funktion, Memory og opbevaring

Du vil finde en enkelt kerne processor inde i denne laptop, såsom en Intel Pentium M eller en Intel Centrino. Dens standard random access memory (RAM) er 512 (megabyte), og harddisken er 40 GB (gigabyte).

Screen Features

Den Intronix IX260 Gobook har en 12,1-tommer skærm størrelse med en udvidet graphics array (XGA) display, som gør det muligt at se skærmen udendørs. Desuden udendørs visning er 30 procent lysere på Intronix IX260 end visning på andre udendørs kan ses skærmbilleder.

driveropdateringer

Windows XP eller Windows 2000 er operativsystemer, som du kan finde på en Intronix IX260, alligevel skal indhentes opdateringer til velfungerende IX260. DownloadPlex.com giver systemopdateringer for Itronix IX260 gratis. Du kan også finde BIOS 2.50 1,0 (drivere) for denne "robust bærbar" på Jaredritchey.com.

Tastatur og Port Egenskaber

Den Itonix IX260 har en niteview tastatur. Det har også USB-porte, multi input og output og PS2 / porte. Ifølge Valley Network Solutions, den Itonix IX260 har også både en Type III PC-kort slot og en media bay.


relaterede artikler