Sådan Reparer en Dying Laptop Batteri

September 9

Sådan Reparer en Dying Laptop Batteri


En bærbar computer er en mobil løsning til dine computerbehov, så du kan udføre dit arbejde uden at være bundet til dit kontor. Mængden af ​​arbejde, du kan gøre, men afhænger af, hvor længe din bærbare batteri kan holde tempoet, og der er ikke noget mere frustrerende end et batteri, der dør på dig lige midt i en vigtig aktivitet. Laptop batterier nedbrydes med tiden og deres autonomi aftager langsomt. En simpel procedure kaldet batteri renovering kan bringe en døende laptop batteri tilbage til livet.

Instruktioner

1 Tænd din bærbare computer og vent på din operativsystemet indlæses.

2 Tag den ud af stikkontakten, så den skifter til batteristrøm.

3 Brug den regelmæssigt, indtil batteriet aflades. Når batteriet når et kritisk niveau, bør den automatisk i standby.

4 Tryk på afbryderen for at vække den fra standby og ignorere advarsler de lavt batteriniveau. Hvis det går tilbage til standby, gentages proceduren flere gange, indtil batteriet er helt afladet og der ikke sker noget, når du trykker på afbryderknappen.

5 Sæt strømforsyningen tilbage i, og lad batteriet helt at afslutte renovering proces.

TIPS

  • Hvis din bærbare computer leveres med en power management utility leveret af fabrikanten, kigge efter et batteri renovering eller kalibrering indstilling og bruge det i stedet.
  • Udføre aktiviteter, der ikke involverer vigtige filer, mens renovering batteriet for at undgå at miste vigtige data når batteriet udledninger.
  • For at forlænge batteriets levetid, hvis du planlægger ikke at bruge din bærbare computer i en længere periode af tid, oplade batteriet ved halv kapacitet og fjerne det fra din bærbare computer, mens ikke er i brug.
  • Forsøg ikke at ombygge et lithium-ion-batteri, som de ikke har brug for renovering. Renovering gælder kun for nikkel-metal Hybrid (NiMH) batterier. Kontakt din bærbare brugervejledning for at afgøre, hvilken type af batteriet.
  • Forsøg ikke at ombygge et batteri for ofte at undgå at beskadige det.

relaterede artikler