Sådan testes dit websted Server Speed

October 25

Sådan testes dit websted Server Speed


En langsom-loading hjemmeside kan afskrække en besøgende længe før han gør det til de ekstra funktioner, du har indført for at holde ham browsing. Google Research Blog, at når Google-søgeside ladning gang blev bremset af en brøkdel af et sekund, var der et målbart fald i brugertilfredshed samt et fald i antallet af udførte søgninger. Test websted hastighed ved hjælp af forskellige web-værktøjer giver indsigt i webstedets statistikker, som til gengæld hjælper dig med at maksimere dit websteds effektivitet, så dine besøgende er glade for at holde sig omkring.

Instruktioner

PageSpeed ​​Website

1 Naviger din browser til PageSpeed ​​hjemmeside (se link i indtægter).

2 Indtast din hjemmeside adresse i tekstboksen, der beder dig om at "Indtast en webside URL." Klik på "Analyze" at indlede hastighed test.

3 Gennemgå resultaterne i afsnittet Oversigt. Klik på "Forbedre Server Reaktion" linket for at opnå den aktuelle belastning tid til din hjemmeside. PageSpeed ​​også registrerer problematiske websted elementer og foreslår metoder til at forbedre load tid.

PageSpeed ​​Browser Extension

4 Besøg PageSpeed ​​Extension side (se link i indtægter) og derefter downloade og installere udvidelsen passende for din browser.

5 Aktiver forlængelsen. I Chrome, skal du vælge skruenøgle eller "Menu" ikonet øverst til højre i browservinduet og derefter klikke på "Funktioner" og "Developer Tools." I Firefox skal du vælge "Funktioner" og derefter "Firebug", og klik derefter på "Åbn Firebug." Derfra skal du vælge fanen PageSpeed ​​at initialisere passende analyse værktøjslinjen.

6 Naviger din browser til den webside, du gerne vil have analyseret. Klik på "Analyze" for at køre hastighed test.

7 Gennemgå testresultaterne for din side score og belastning hastighed. PageSpeed ​​registrerer problematiske elementer og foreslår mulige forbedringsområder.

WebPageTest

8 Naviger til WebPageTest stedet og indtaste webadressen for det websted, du ønsker at teste i tekstfeltet.

9 Vælg testen placering - og den passende understøttet browser - der er nærmest dig ved hjælp af drop-down menuen. For at finde på et kort i stedet, skal du klikke på "Vælg fra kort", vælg en placering i nærheden af ​​dig, og klik derefter på "OK".

10 Vælg din specifikke browser ved hjælp af "Browser" drop-down.

11 Vælg "Avancerede indstillinger" for at eksponere yderligere analyse indstillinger som forbindelseshastigheden, JavaScript invaliderende og videooptagelse.

12 Vælg "Start Test" yderst til højre til at indlede analysen.

13 Gennemgå hastighed resultater på siden Oversigt. Ekstra faner - Detaljer, Performance Review Page Speed, Content Autohjælp, Domæner og Screen Shot - yderligere indsnævre problemområder og give forslag til forbedringer.

TIPS

  • Den PageSpeed ​​Insights hjemmeside giver den samme test som PageSpeed ​​browser udvidelser til Chrome og Firefox, uden behov for installation. På den anden side, de browserudvidelser giver dig mulighed for at analysere websider, der kræver logins eller som ikke er offentligt tilgængelige - ligesom en virksomheds intranet.
  • Almindelige årsager til langsom side levering er en langsom hosting miljø, upassende side design, og programmering spørgsmål.
  • Større filer - ligesom MP3-filer eller AVI-videofiler - vil kræve en hel del mere dataforbrug, hvilket gør siden belastning langsommere.

relaterede artikler