Hvordan kan jeg oprette et netværk med to switche?

October 30

Skifter giver dig mulighed for at tilslutte flere brugere til et netværk. Du kan have flere kontakter monteret på samme netværk. Men for brugerne at kommunikere med netværket og med brugere på andre kontakter, skal du oprette forbindelse kontakten til en router. Routeren gør præcis, hvad navnet antyder: det ruter data fra et sted til et andet. Kontakten er ikke i stand til at gøre dette, fordi det routing-teknologi er ikke en del af omskifteren programmering.

Instruktioner

1 Kontroller, at routeren er tilsluttet til DSL eller kabelmodem via et Ethernet-kabel, og at den er tilsluttet netværket ved at tilslutte computeren til en af ​​LAN-portene på routeren. Åbn en webbrowser, og hvis du opretter forbindelse til internettet, er routeren tilsluttet korrekt.

2 Tilslut et Ethernet-kabel fra en af ​​de fire LAN-porte på bagsiden af ​​routeren til uplink-porten på forsiden af ​​kontakten.

3 Tilslut et Ethernet-kabel fra en af ​​de fire LAN-porte på bagsiden af ​​routeren til uplink-porten på forsiden af ​​den anden afbryder.

4 Tænd kontakterne.

5 Kontroller, at du er i stand til at oprette forbindelse til internettet ved at tilslutte et Ethernet-kabel fra computeren til en af ​​portene på switchen og derefter åbne en webside. Hvis siden åbnes, er du tilsluttet korrekt.


relaterede artikler