Bullet Hjælp til PowerPoint

June 11

En af de hurtigste måder at kommunikere information på en Microsoft PowerPoint-dias er gennem punktopstilling tekst. Punktopstillet oplysninger er identificeret gennem specifikke tegn, der vises til venstre for dataene, bryde op tekstblokke og signaler en læser til at adskille et stykke af oplysninger fra den næste. Selvom PowerPoint automatiserer bulleting processen med et klik på en knap, brugere har mulighed for at ændre og formatere kugler pr deres krav.

Grundlæggende Bullets

Kugler i PowerPoint refererer til små tegn såsom faste prikker og firkanter, der vises til venstre for teksten til dannelse af en liste udseende. På en PowerPoint-dias, kan enhver tekst tage på en punktopstilling udseende, fra et enkelt ord til hele afsnit. Tilføjelse kugler til eksisterende tekst kræver fremhæve linjen (r) af tekst og klikke på knappen "Bullets", i "§" i "Home" fanen s bånd. Du kan også højreklikke på markeringen og vælg "Kugler". PowerPoint standardindstillinger kugler er tilgængelige fra en fly-out menuen, men du kan oprette dine egne ved hjælp af specielle tegn eller endda dine egne billeder.

Bullet Hierarki

Hierarkiet i en kugle refererer til kuglen s placering på en venstre mod højre skala. PowerPoint standardindstillinger kugler starter til venstre. Ved at trykke på "Tab" -tasten, du bevæger kuglen over en tabulator, eller en halv tomme, til højre. Dette er en måde at gruppere elementer sammen. Du kan flytte kugler flere tabulatorstop ved at trykke på "Tab" -tasten mere end én gang. Du kan også manuelt justere hierarkiet ved at trække de små grå skyderen trekanter på linealen øverst PowerPoint arbejdsområde. Hvis du ikke kan se linealen, klik på "Vis" fanen og marker afkrydsningsfeltet "Ruler".

Bullet Formatering

Som standard kugler i PowerPoint vises som sorte udfyldte cirkler. Skift kugler til en af ​​PowerPoint andre go-til kugle muligheder ved at højreklikke et vilkårligt sted på kuglen til at ændre - du behøver ikke at fremhæve hele linjen - ". Bullets" og vælge Vælg en ny kugle som et flueben eller hult kvadrat, fra fluen-out menu. Klik på "Punktopstilling" link for at åbne et vindue, hvor du kan formatere kugler, herunder at ændre deres størrelse i forhold til den tekst, de ændre, indsætte dine egne billeder som kugler, og ændre bullet farve.

Fejlfinding

PowerPoint-brugere kan opleve problemer med kugler hele løbet af at sammensætte et diasshow. For eksempel at klikke ind i et af tekstfelterne på den første / default slide - "Klik for at tilføje titlen" eller "Klik for at tilføje undertitlen" - gør kugler handle på en mærkelig måde. Snarere end du skrive en linje, trykke på "Enter" og få en anden punktopstilling linje, du flytter til linjen nedenfor uden kugle. For at undgå dette, altid starte ved at tilføje din egen tekst boks, på trods af hvad der allerede på diaset. Klik på "Indsæt" fanen og klik på "tekstfeltet" knappen. Tegn på tekstfeltet og begynde at skrive i den. Tilføj kugler og når du trykker på "Enter", den næste linje bliver punktopstilling så godt.