Sådan rydde op i din Mic i Vent

June 14

Sådan rydde op i din Mic i Vent


En mikrofon på computeren gør det muligt at kommunikere med venner og familie fra hele landet og endda verden. Noget software er designet til at kombinere et kamera med lyd for en fuld kommunikation oplevelse, mens andre, såsom Ventrilo, almindeligvis kendt som Vent, primært til brug for grupper af mennesker, der har brug for at snakke, mens du spiller spil i et kontrolleret område. Det kan være nødvendigt at justere dine mikrofonindstillinger eller gøre nogle grundlæggende fejlfinding for at få det til at virke, hvordan du ønsker det.

Instruktioner

1 Kontroller stikket hvor mikrofonen sluttes til computeren. Sikre det er i den korrekte port og tilsluttet helt. Nogle gange kan det synes at være tilsluttet, men er ikke sikker og resulterer i knitrende eller det fungerer ikke på alle.

2 Højreklik på "Volume" ikonet på proceslinjen, og vælg "Recording Devices." Vælg den mikrofon, der hører til din enhed, og klik "Set Default" for at bruge det til Vent. Vælg "Egenskaber", klik derefter på fanen "Niveauer" og skub skyderen til højre for at øge mikrofonens lydstyrke.

3 Brug et headset, i stedet for højttalere, for at lytte til din spillets lyde. Højttalerne kan skabe statisk eller et ekko til andre spillere, fordi din mikrofon opfanger andre lyde op udover din stemme.

4 Tryk ned den korrekte nøgle, når de forsøger at tale. I Ventrilo, skal du trykke på en bestemt tast for at aktivere mikrofonen som standard, så det er ikke på konstant og giver dig mulighed for at lukke munden på den, når du ikke har noget at sige. Vælg hvilken tast til brug gennem menuen i Ventrilo "Indstillinger".

5 Opdater drivere på computeren. Dette gælder især, når du bruger en USB-headset eller en mikrofon. Chauffører er tilgængelige i de fleste tilfælde ved at gå til producentens websted.

6 Prøv en anden mikrofon, hvis muligt. Hvis din mikrofon eller wiren tilslutte den til computeren er beskadiget, kan det ikke arbejde på alle eller arbejde med væsentlige kvalitetsproblemer.


relaterede artikler