Sådan Trim Brug AutoCAD 3D

July 1

AutoCAD er en af ​​de mest udbredte softwarepakker til arkitektonisk design. Og selv den uerfarne bruger generelt finder, at interface og funktioner er nemme at forstå og bruge. Men en funktion, der er afgørende for at producere præcise diagrammer og planer er Trim værktøj. Den Trim værktøj kan være lidt vanskelig at bruge, dog, og det er vigtigt at lære at bruge det effektivt.

Instruktioner

1 Åbn AutoCAD. Gå til tegningen værktøjer og bruge linje værktøj til at skabe en firkant på skærmen.

2 Gå til værktøjslinjen til højre, og vælg den Offset værktøj. Så, skriv den afstand, du ønsker forskydningen til at være, siger "30."

3 Klik på en af ​​kvadratets sider, og klik derefter på siden (enten i eller uden), du vil have den offset på. I dette tilfælde vil vi antage at det er inde i firkanten. Gør det samme for hver side. Du har nu en firkant i en anden pladsen, men der er otte små linjer, der forbinder hjørnerne af de to felter, som du ikke ønsker.

4 Vælg Trim igen. Vælg de indre linjer, du har oprettet med den Offset værktøj, og klik på "Enter". Vælg nu de dele af disse linjer, som du ønsker at trimme, og de vil automatisk blive fjernet.


relaterede artikler