Sådan justeres Screen Saver Indstillinger i Windows XP

June 11

Når du har valgt en pauseskærm, som du er tilfreds med din Windows XP-miljø, kan du gå tilbage og justere indstillingerne for pauseskærmen. Du kan ændre, hvordan pauseskærmen ser ud, samt styre ventetiden og indstille den til at være beskyttet med adgangskode.

Instruktioner

1 Vælg "Start" knappen nederst på computerskærmen for at få vist menuen Start. Klik på "Control Panel" option på højre side af menuen for at vise betjeningspanelet.

2 Dobbeltklik på "Display" ikonet i "Control Panel" dialogboksen. Den "Egenskaber for skærm" dialogboks vises på skærmen. Klik på fanen "Screen Saver" for at vise indstillingerne for pauseskærmen du bruger.

3 Skriv det antal minutter, du ønsker at have i mellem den tid, du holder op med at bruge computeren og pauseskærmen tændes i "Vent" tekstfeltet.

4 Check "On CV, password beskytte" for at indstille computeren til at låse, når der anvendes pauseskærmen. Du kan kun låse computeren ved at indtaste en adgangskode, som du har angivet.

5 Klik på knappen "Indstillinger" for at vise en dialogboks til pauseskærmen du har valgt. Disse muligheder vil variere afhængigt af, hvad pauseskærm du bruger. Det meste af den tid, du vil være i stand til at justere opløsning, størrelse og hastigheden på din pauseskærm.

6 Vælg "OK" knappen to gange for at lukke begge dialogbokse. De ændringer, du har foretaget, vil nu blive gemt og anvendt til din aktuelle pauseskærm.


relaterede artikler