Hvordan man opbygger en Gaming Computer for Under 1000

August 19

Hvordan man opbygger en Gaming Computer for Under 1000


Opbygning af en gaming computer til under $ 1000 er ikke så svært, som det måske ser ud. Selvom spil er ekstremt grafisk-intensiv, hvis halvdelen af ​​budgettet er sat mod dobbelt SLI eller CrossFireX grafikkort, selv de nyeste og mest intense spil skal køre problemfrit. For processoren, overveje en ældre multi-core CPU i stedet for de top-of-the-line chips, som kan koste $ 1000 af sig selv.

Instruktioner

1 Find en CPU for omkring $ 90. AMD og Intel producere flere quad-core CPU'er i denne prisklasse.

2 Køb en kompatibel bundkort til omkring $ 100. Faktorer at kigge efter, er: DDR3 RAM, CrossFireX / SLI Ready og stikket, der svarer til CPU'en.

3 Få RAM til omkring $ 100, der er kompatibel med bundkortet og CPU. Husk også, at langsom RAM kan bremse en hurtig CPU eller grafikkort. De fleste bundkort vil støtte en række RAM hastigheder, så sørg for at få den hurtigste du har råd til.

4 Find et par af grafikkort for omkring $ 500. De vil være de primære behandlingsenheder for spillene. Både Nvidia og ATI tilbyde hurtige, kraftfulde grafikkort. Match op et bundkort der understøtter SLI med Nvidia og CrossFireX med et ATI grafikkort.

5 Kig efter en sag og strømforsyning, der kan understøtte de komponenter, købt. En standard ATX tilfældet med en strømforsyning normeret til SLI eller CrossFireX grafikkort forbindelser til under $ 140 vil fungere fint.

6 Køb et optisk diskdrev for omkring $ 20 og en harddisk til omkring $ 50 for at færdiggøre listen over nødvendige hardware til en $ 1.000 dollar gaming computer.

7 Saml komponenterne ved at placere strømforsyningen og bundkort i sagen, så fastgøre CPU og RAM til bundkortet.

8 Sæt grafikkort i PCI Express-slots i bundkortet, og vedhæfte et strømkabel, hvis nødvendigt.

9 Placer harddisken og optiske diskdrev i drevpladser og tilslut SATA-stik til hver. Tilslut derefter SATA strømkabler.

10 Luk sagen op og sætte det ind i stikkontakten. Tryk på afbryderknappen, og du bør se bios begynder at lægge op.

TIPS

  • Online-forhandlere har ofte begrænset tid tilbud til computer hardware. Vent en aftale, og du kan spare en masse penge.
  • AMDs bundkort tendens til at have en lang levetid, fordi AMD bruger de samme stik til mange af sine nyere CPU'er. Dette vil give dig mulighed for at købe en ny AMD CPU og placere den i en ældre bundkort.
  • Brug altid en beskyttende håndleddet bandet for at beskytte mod statisk elektricitet.
  • Brug aldrig en magnetisk skruetrækker, som det kunne nulstille bios på bundkortet, hvilket gør den ubrugelig uden reparation.
  • Vær altid forsigtig, når du arbejder omkring elektronik.

relaterede artikler