Sådan Tilslut en bærbar til en Linksys

August 20

Sådan Tilslut en bærbar til en Linksys


Du har to muligheder for at tilslutte din bærbare computer til en Linksys router. Den mest almindelige forbindelsen er trådløs, da du bruger en bærbar computer. Denne type tilslutning giver dig mulighed for at strejfe hvor som helst du gerne så længe du opholder dig inden for ca. 30 fødder din router. Den anden mulighed er at kabelforbundne din bærbare computer til routeren. Denne metode bruger kabler og begrænser dit sortiment af roaming. Nogle mennesker vælger dette, når batteriet i deres laptop kræver en konstant forbindelse til magten. Bliver Kabelforbundet til routeren forhindrer midlertidigt tab af signal typisk for trådløse forbindelser.

Instruktioner

Wired Connection

1 Tilslut et Ethernet-kabel til Ethernet-porten med titlen "Internet / WAN" på bagsiden af ​​Linksys router. Sæt den anden ende af Ethernet-kablet til Ethernet-porten på bagsiden af ​​dit modem. Dette afslutter forbindelsen mellem ISP (Internet Service Provider) og din router.

2 Sæt et Ethernet-kabel til en af ​​de Ethernet-porte med titlen "LAN" på bagsiden af ​​Linksys router. Sæt den anden ende af denne Ethernet-kablet til Ethernet-porten placeret på venstre eller højre side af din bærbare computer. Dette afslutter internetforbindelse til computeren.

3 Tilslut kabelmodemmet strømforsyningen og vente, indtil "Internet" eller "Data" lyser fast. I nogle tilfælde, at de "data" blinker angiver datatransmission.

4 Tilslut routeren strømforsyningen, og vent ca. 20 sekunder for routeren til at starte op og oprette forbindelse til internettet. Din bærbare opretter automatisk forbindelse til internettet, uanset sikkerhedsindstillinger på routeren, fordi computeren har en kabelforbindelse. Hvis den bærbare computer ikke oprette forbindelse til internettet, genstarte det. I nogle tilfælde kan computere ikke registrere en ny internetforbindelse, indtil du genstarter.

Trådløs forbindelse

5 Tilslut et Ethernet-kabel til Ethernet-porten med titlen "Internet / WAN" på bagsiden af ​​Linksys router. Sæt den anden ende af Ethernet-kablet til Ethernet-porten på bagsiden af ​​dit modem.

6 Tilslut kabelmodemmet strømforsyningen og vente, indtil "Internet" eller "Data" lyser fast. I nogle tilfælde, at de "data" blinker angiver datatransmission.

7 Tilslut routeren strømforsyningen, og vent ca. 20 sekunder for routeren til at starte op og oprette forbindelse til internettet.

8 Åbn "Start" menuen på din bærbare computer og derefter få adgang til "Control Panel". Åbn "Netværksforbindelser" og tænde Wi-Fi. Wi-Fi-guiden søger derefter efter netværk. Vælg din Linksys router fra listen over netværk computeren finder og oprette forbindelse til den.