Sådan installeres en web-kamera

September 24

Web-kameraer, også kendt som "webcams", tillader folk at kommunikere via internettet på en live video feed. Web-kameraer kan også optage videoer, tage stillbilleder og giver sikkerhed overvågning. De fleste større elektronik detailhandlere bære web-kameraer, der koster mindre end $ 50; nogle højere ende modeller har ekstra funktioner som lydoptagelse. Det tager kun et par minutter at installere et webcam.

Instruktioner

1 Anbring kameraet i en bekvem beliggenhed. Det bør være orienteret til en klar opfattelse af brugerens ansigt. Mange web-kameraer kommer med beslag, så de kan fastgøres på toppen af ​​en fladskærm.

2 Sæt web kameraets USB stikket i computerens USB-port - en smal, rektangulær-formet port normalt placeret på bagsiden af ​​systemet. Hvis der ikke er nogen tilgængelige porte, skal du bruge en USB-hub, så en port kan bruges af flere enheder.

3 Vent et øjeblik for computeren at genkende USB-enheden. Et pop-up vindue vises på skærmen, der bekræfter, at enheden er blevet initialiseret. Klik på "Start" og derefter "Denne computer." Den web-kamera skal vises på listen over tilgængelige enheder.

4 Hvis web-kamera ikke vises i din computers liste over enheder, installere software-cd'en, der fulgte med kameraet. Sæt disken i cd-drevet, og følg instruktionerne på skærmen.

TIPS

  • Fastgør kameraet i et ustabilt sted med dobbeltklæbende tape.

relaterede artikler