Sådan Konverter AWT til Swing

April 7

Abstract Window Toolkit (AWT) er den oprindelige Java implementeringen af ​​en Graphical User Interface (GUI) for at skabe vinduer, rammer, borde, klikbare faner, og så videre. I 1999 Java omskrev den til at omfatte en nyere, mere fleksibel sæt af instruktioner kaldes "Swing". Nyere Java-versioner giver mulighed for blanding af AWT og Swing elementer for at skabe Java "Widgets". Konvertering AWT til Swing normalt består i at fjerne nogle opkald, der ikke har nogen ækvivalenter i Swing, og omdøbning forskellige elementer.

Instruktioner

1 Tilsæt linjer "import

com.sun.java.swing;." og "import com.sun.java.swing.borders;" (Hvis du bruger grænser) til begyndelsen af ​​dine AWT kildefiler. Åbn din "Erstat" dialog i din tekst editor, og erstatte "com.sun.java" med "javax".

2 Kam gennem din arbejdsplads for aktiverede klasser og objekter, og tilføje en kapital J til begyndelsen af ​​disse typer for korrekt Swing syntaks. Eksempler er Ramme og ComboBox, som bliver JFrame og JComboBox.

3 Fjern eventuelle linjer med "// {{" og eventuelle blokke af linjer, der indeholder koden:
"SetLayout (...);
addNotify ();
resize (...);
setBackground (ny farve ()...); "
eller
"Component.reshape (...);
component.setForeground (...);
component.setLayout (null); "

4 Udskift event opkald med "java.awt.event.ActionEvent" og derefter rådføre Swing dokumentation til at erstatte Symantec opkald. Brug auto-sortere i din tekst editor til at arrangere opkald ved dybde inden for konstruktører. Sprog-aware editorer såsom Eclipse rydde op syntaks til en vis grad, er baseret på den type projekt, i dette tilfælde, en AWT projekt importeres til Swing.