XP 64-bit Ethernet Adapter Driver Problemer

November 7

XP 64-bit Ethernet Adapter Driver Problemer


Med de seneste fremskridt i forbrugernes processorer, har Microsoft været i stand til at tilbyde 64-bit versioner af mange operativsystemer. En 64-bit operativsystem bringer mange fordele, men nogle gange er det bringer problemer. Anvendelige drivere, software computeren bruger til at kommunikere med sin egen hardware, er en fælles problem i 64-bit-systemer. Hvis en driver til dit Ethernet-adapter er ikke up-to-date eller er ikke beregnet til 64-bit-systemer, vil du have problemer med adgang til internettet.

Netværkskort

Du skal først identificere det rigtige produkt navn til dit netværkskort; du får brug for dette for at finde de korrekte drivere til dit system. Produktnavnet skal være på kassen og på manualen. Hvis du ikke har disse, kan du tjekke navnet ved at klikke på knappen Start i nederste venstre på din skærm. Klik derefter på "Control Panel" og derefter "System Properties" for at åbne et nyt vindue. Klik derefter på "Hardware" fanen, derefter på "Enhedshåndtering" knappen. Klik på plustegnet ved siden af ​​"Netværkskort" for at se adapteren navn.

inkompatibilitet

Hvis du har købt et Ethernet-netværksadapter separat, eller hvis du opgraderet dit operativsystem til Windows XP, skal du sørge for, at netværkskortet er kompatibelt med Windows XP 64-bit. Hvis producenten ikke understøtter XP 64-bit, skal du have et nyt netværkskort. Du kan kontrollere manualen eller producentens websted for at få oplysninger om kompatibilitet.

Up-to-date drivere

Hvis du har forældede drivere til netværkskortet, kan de give problemer med internetforbindelsen eller eventuelt give problemer med anden software på dit system. Det bedste sted at finde de nyeste drivere er producentens websted. Sitet skal være opført i manualen til dit netkort. Hvis du ikke har manualen, kan du finde det sted ved at udføre en søgning på internettet for adapteren navn. Chauffører er normalt tilgængelige i afsnittet "Support".

System Updates

Hvis din Windows-system er ikke up-to-date, kan det forårsage kompatibilitetsproblemer med hvilken som helst enhed, herunder et netværkskort. Du kan opdatere ved at klikke på "Start" knappen i nederste venstre hjørne af skærmen, og derefter "Control Panel" og derefter "Automatiske opdateringer". Klik på linket "webstedet Windows Update" for at åbne den del af Microsofts hjemmeside opdatering. Giv webstedet tilladelse til at køre ActiveX og at scanne din computer. Du bør installere eventuelle anbefalede opdateringer, at webstedet skærme.