Sådan Download iTunes til iPod

April 11

Apples iPod er en af ​​de mest populære musik enhed opfindelser nogensinde ramt markedet. Brugere finder det nyskabende, da det giver dem adgang til alle deres musik mens du er på farten på overalt og når som helst, takket være en bærbar og bekvem størrelse. I modsætning til traditionelle kassetter og cd'er, iPod kræver ingen bånd eller disk skiftende, da det er i stand til at lagre mange cd'er på en lille enhed. For at downloade musik til din iPod kræver bistand fra iTunes, iPod musikbibliotek. Overførsel af iTunes til en iPod er en forholdsvis enkel proces, selv om.

Instruktioner

1 Load musik til iTunes-biblioteket ved enten at købe musiknumre eller cd'er online fra iTunes Store, som er tilgængelig via iTunes interface, eller indsætte cd'er i cd-rom-drev og rip dem i dit iTunes-bibliotek ved at klikke på "Import Music" i din iTunes grænseflade.

2 Fjern markeringen sange, som du ikke ønsker at blive overført fra iTunes-biblioteket til din iPod, for iTunes-biblioteket vil automatisk begynde at downloade alle sange (som markeret som standard) til din iPod ved forbindelse.

3 Tilslut din iPod til din computer via USB-porten, der fulgte med købet af din iPod. Klik på "iPod" placeret under kategorien "Devices" for at starte synkronisering proces, hvis computeren ikke starter automatisk downloade musik til din iPod.

TIPS

  • Fjern markeringen nogle videoer, du måtte have i dit iTunes-bibliotek, før du downloader musik til din iPod, videoer vil hurtigt forbruge iPod hukommelse.
  • Altid klikke på "Skub ud" for at fjerne sikkert din iPod fra computeren; ellers du kan beskadige det, hvis filoverførsel stadig finder sted.

relaterede artikler