Sådan Tag en begivenhed i Facebook

March 29

Facebook tagging funktionen giver dig mulighed for at mærke mennesker, du er venner med, steder, du er tilknyttet, sider du kan lide og begivenheder, du er inviteret til eller deltage i dine Facebook statusopdateringer ved at placere symbolet "@" før navnet på den person, placere eller ting du vil mærke. Derefter, når du begynder at skrive navnet på den person, sted eller ting du vil mærke, genererer Facebook en liste over mulige tags, så du kan mærke en begivenhed, du er inviteret til eller deltage på Facebook i et par enkle trin.

Instruktioner

1 Åbn computerens webbrowser, og navigere til Facebook log-in side. Skriv din Facebook-konto e-mail og adgangskode i felterne, og klik på knappen "Log ind".

2 Klik på "Hvad er On Your Mind?" status-opdatering boks til at placere musemarkøren der. Indsæt symbolet "@" ind i feltet og begynde at skrive navnet på den begivenhed, du vil mærke. Facebook vil automatisk generere en liste over de begivenheder, der matcher de bogstaver, du indgår i status-opdatering kassen.

3 Vælg begivenheden fra listen over resultater til at mærke det i status-opdatering kassen. Klik på knappen "Del" for at skrive den opdatering, indeholder tag til Facebook.


relaterede artikler