Sådan Refill HP 22 Tri-Color printer patroner

May 3

Sådan Refill HP 22 Tri-Color printer patroner


HP 22 Tri-Color blækpatron bruges i HP PSC 1410 all-in-one printer, HP Deskjet 3930 printeren og Deskjet 3940 printer. Du kan genopfylde patronen ved hjælp af en refill kit, der indeholder de leverancer er nødvendige for at fylde patronen derhjemme. Du vil spare penge ved genpåfyldning din egen blækpatron med en refill kit, der kan bruges op til 10 gange.

Instruktioner

1 Placer den tomme HP 22 blækpatron på avisen for at forhindre eventuelle udslip ødelægger dit bord. Fjern det øverste etiket fra patronen til at afsløre fylde hullerne. Tag refill forsyninger ud af pakken. Du vil få en flaske hver af cyan, gul og magenta blæk og tre sprøjter.

2 Placer en tandstikker i hver af de refill huller for at teste farven. Den magenta bør være øverst centrum, gul i midten til venstre og cyan til højre i midten.

3 Placer kanylen i trykfarven. Bruge en separat sprøjte til hver farve. Træk tilbage på stemplet til at trække ud i 5 ml af hver farve blæk.

4 Placer kanylen ind i hullet fyld. Husk, hvor farverne er placeret, så du fylder den rigtige fylde hullet med den rigtige farve. Langsomt skubbe ned på stemplet at injicere blæk. Gør dette for hver farve. Hvis nogen blæk begynder at boble ud af hullet, stop og tør overskydende blæk. Patronen farver kan ikke være tom hele vejen og vil ikke tage det fulde beløb.

5 Placer nyligt fyldte HP 22 blækpatron i printeren transport. Luk dækslet, og køre tre til fire testsider at cykle blækket. Du kan bruge ethvert dokument med nogle farver til at køre testsiden.


relaterede artikler