Sådan Upload din video podcast på YouTube

June 19

Sådan Upload din video podcast på YouTube


Alle ure videoklip på YouTube i dag. Når du er færdig med din video podcast-episoder, kan det være en god ide at starte en YouTube-kanal, og åbne op for forskellige arenaer for eksponering.

Instruktioner

1 Sådan Upload din video podcast på YouTube

For at uploade på YouTube, skal du oprette en konto. Oprettelse af en konto er gratis; bare gå her: http://www.youtube.com/signup?next=my_account.

2 Udfyld din profil. Start med Channel Information: komme op med en titel og en beskrivelse af dine videopodcasts. Vælg en profil ikon og beslutte, om kommentarer eller bulletiner dukke op på din kanal.

3 Vælg en kanal type. Valgmulighederne er YouTuber, direktør, Musiker, Komiker, eller Guru. Som en, der gør videopodcasts, kan du ønsker at gå med direktør.

4 Sådan Upload din video podcast på YouTube

Dernæst kan du dit layout egenskaber. Hvilke videoer vil du som en featured video? Vil du have en Konkurrencer Box, Video Box, kommentarfeltet? Ønsker du at vise dine Abonnenter og dine Favoritter?

5 Du kan udfylde mere Personlige oplysninger eller Performer info, hvis du ønsker. Hvad er mere vigtigt er dog, at du sørge for at udfylde de webadresser, under Avancerede indstillinger. Som en video podcaster udstationering på YouTube, ideelt set, du vil have folk til at finde dig på YouTube, men derefter klikke på dit website derfra for at se dine andre video-podcasts også.

6 For at sende dine videoer, du er nødt til at konvertere filen til et format, YouTube vil tillade. Det skal være mindre end 10 minutter, under 100 MB, og i en af ​​de i .WMV, AVI, .mov, og .MPG filformater.

7

Klik Upload videoer, der vises i øverste højre hjørne af alle YouTube-sider.

8 Indtast så meget beskrivelse som du kan (Titel, Beskrivelse, Tags, og kategori) for at gøre det lettere for folk at søge efter din video podcast. Klik på Fortsæt Upload og finder videoen filen på din computer. 9 Sådan Upload din video podcast på YouTube


Vælg Privat eller Offentlig, og klik på Upload video, og du er færdig.

TIPS

  • Noget at tænke over, hvis du ønsker at uploade på YouTube. YouTube har en 10 minutters grænse, så ideelt du kan holde sig til det. Men hvis du kan ikke, du kan altid splitte den op i del 1, del 2. Eller du kan have to versioner af dine videopodcasts - lave en kortere for YouTube og lede seerne til fuld-længde versionen på i slutningen af ​​dit klip.
  • Sørg for at du ikke har nogen ophavsretligt beskyttet musik eller videoklip i din video-podcast. Folk får væk med, at der generelt på YouTube, men hvis du ønsker at komme på tværs som en legitim videopodcast, holde sig væk fra at bruge noget, der ikke royalty-fri.

relaterede artikler