Sådan Administrer en LinkedIn Group

November 25

Du kan oprette en gratis gruppe på LinkedIn for din virksomhed, klub eller forening som en måde at kommunikere eller markedsføre din organisation til medlemmer. Tag disse trin for at oprette en LinkedIn gruppe i et par minutter.

Instruktioner

Sådan Administrer en LinkedIn Group

1 Log ind på din konto eller oprette en ny konto gratis på www.LinkedIn.com. Du kan tilmelde dig LinkedIn, udfyld den korte formular under titlen, "Join LinkedIn Today" og klikke på "Fortsæt". Hvis du allerede har en LinkedIn-konto, skal du klikke på linket "Log ind" placeret øverst til højre på siden.

2 For at styre gruppen, log ind på LinkedIn og klikke på linket "grupper" til venstre. Hvis du hører til andre LinkedIn grupper, vil de alle blive vist på den pågældende side. Find den gruppe, du ønsker at styre, og under den gruppe, skal du klikke på linket "Administrer". En liste over alle dine gruppemedlemmer vises, hvilket kan være lige dig, hvis du for nylig har oprettet det.

3 I fanen "Administrer", på højre side af skærmen, er der menuer til "Administrer Group" og "Inviter medlemmer." Disse menupunkter vil tillade dig at forhåndsgodkende, blok, eller invitere medlemmer. Du kan ændre gruppens ejer eller ledere eller slette gruppen.

4 Bemærk, at i grupper afsnittet, på toppen af ​​siden, der er faner for "Oversigt", "Diskussioner", "Opdateringer", "medlemmer", "Indstillinger" og "Administrer". Klik gennem disse faner for at se din gruppe management muligheder. For eksempel, under fanen "Diskussioner", kan du stille et spørgsmål eller starte en diskussion med dine gruppemedlemmer.

5 Afhængigt af formålet med din gruppe, vil du få et par eller mange e-mail anmodninger om at deltage din gruppe. Når du modtager disse e-mails, skal du klikke på linket for at rettes til anmodninger område. Alternativt kan du logge ind på LinkedIn hjemmeside og gå til din gruppe i Grupper afsnit for at godkende medlemmer under "Anmodning om Deltag" linket, ligger i fanen "Administrer" i højre side under "Manage Group."

TIPS

  • Afhængigt af formålet med din gruppe, kan du tillade alle at deltage i din gruppe eller har til hensigt at begrænse den til en mindre, bestemt gruppe af mennesker. For en lille gruppe, kan du på forhånd godkende medlemmer til at gøre det lettere og hurtigere at administrere. For en stor gruppe, kan du foretrækker at acceptere alle, hvis det giver mening for din gruppe.
  • Vær respektfuld af din gruppe og andre. Send ikke for mange meddelelser, skal du sørge for at begrænse eventuelle salgsfremmende budskaber, og være professionelle.

relaterede artikler