Sådan Tilføj C # QuickBooks?

January 12

QuickBooks har en dynamisk link library du bruger til at føje den til din Visual Studio C # kode. Tilføjelse af en henvisning til QuickBooks kan du ringe til QuickBooks kode for opgaver såsom visning af en faktura eller oprette en kunde konto til betaling. Visual Studio har en guide, der gør det praktisk at tilføje QuickBooks til din C # kode projekt. Efter de DLL-biblioteker er tilføjet, kan du bruge QuickBooks kode hele dit projekt.

Instruktioner

1 Klik på Windows "Start". Klik på "Alle programmer" og derefter klikke "Microsoft .NET Framework." Klik på "Visual Studio" i .NET Framework programgruppen. Visual Studio-softwaren åbnes.

2 Dobbeltklik på dit C # projekt navn i første Visual Studio vindue. Dette åbner projekt i Visual Studio arbejdsområdet og indlæser koden.

3 Højreklik projektet i "Solution Explorer" vinduet i højre side af Visual Studio. Vælg "Tilføj Referencer." En guide åbnes med flere muligheder. Klik på indstillingen "Browse for DLL".

4 Dobbeltklik på "QBFC7Lib" DLL-fil, og "QBFC6Lib" DLL-fil. Disse er QuickBooks biblioteksfiler er nødvendige for at integrere softwaren i dit C # projekt.

5 Klik på "OK". Klik på knappen "Gem" for at gemme reference- ændringer. Tryk på "F5" for at udføre og teste softwaren i Visual Studio debugger.


relaterede artikler