Sådan konfigureres Wireless Access Points

January 17

Sådan konfigureres Wireless Access Points


Konfiguration af en trådløs internetadgang punkt er en almindelig praksis, at enhver person kan udrette. De fleste routere eller adgangspunkter på markedet i dag er konfigureret på samme måde med nogle små forskelle. Det er vigtigt at konsultere din dokumentation ud over at læse dette materiale for at sikre konfiguration succes.

Instruktioner

1 Tænd et trådløst adgangspunkt. Tilslut et Ethernet-kabel ind i en tom port på det trådløse adgangspunkt og i "Uplink" eller "Internet" port på routeren.

2 Åbn administrator portal til det trådløse adgangspunkt. Typisk, det kræver, at du åbner en internetbrowser og skriv "192.168.1.1", "192.168.0.1" og / eller "192.168.2.1". Nogle adgangspunkter vil automatisk åbne til siden for dig at administrere oplysninger. De fulgte med dit adgangspunkt vil give dig den nøjagtige IP-adresse, hvis den er forskellig fra dem, der gives her.

3 Indtast brugernavn og adgangskode. Mange routere har en standard password, som giver mulighed for at oprette forbindelse til routeren. De fulgte med din router vil give dig den nøjagtige standard login og password. Det er stærkt anbefales, at du ændre denne standard login og password. Hvis du ikke gør det, du lader dig åbne for nogen at oprette forbindelse til din router.

4 Tænd trådløs forbindelse ved at give trådløs adgang; Det er typisk som standard deaktiveret.

5 Opret en Service Set Identifier (SSID). Dette er navnet trådløse adgangspunkt vil udsende. For eksempel, er standard SSID til en Linksys router er "Linksys". Det anbefales, at du ændrer SSID til noget, du genkender.

6 Vælg den type kryptering, du ønsker. Du kan vælge WEP, WPA, og / eller WPA2. Tildel en stærk adgangskode til sikkerheden og anvende din nye konfiguration.

7 Åbn en bærbar computer og den trådløse forbindelse manager i systembakken. Du vil se din SSID udsendelse. Vælg din SSID, skriv din adgangskode, og surfe på internettet. Du har konfigureret et trådløst adgangspunkt.