Dell fladskærm fejlfinding

October 9

Dell er en af ​​de førende skærm producenter. Dens skærme er kendt for deres pålidelighed, brugervenlighed og omkostningseffektivitet. Hvis du nogensinde har oplevet et problem med din Dell-skærm, du ved, hvor frustrerende at forsøge at få arbejde uden et billede kan være. Venter rundt for en tekniker er ikke altid en mulighed. Denne tutorial viser dig, hvordan du foretager fejlfinding din Dell fladskærm.

ingen video

Hvis du oplever nogen video problemer, skal du sørge for skærmen er tændt. Dells fladskærme har en effekt LED i nederste højre hjørne på forsiden af ​​enheden. Det vil enten være gul, grøn eller blinker, hvis skærmen er tændt. Hvis den ikke er tændt make sikker enheden er sluttet til væggen. Tag ledningen fra væggen og bagsiden af ​​enheden, og lad den hvile i 1 minut for at sikre, at det er helt slukket. Hvis det ikke kan tændes efter dette, skal du udskifte kablet med kendte gode kabler. Hvis det ikke kan tændes på dette tidspunkt, skal du kontakte Dell som skærm kan være død.

Linjer eller Distortion

Hvis du oplever linjer eller forvrængning på skærmen, skal du kontrollere, at kablerne fra skærmen er tilsluttet den rigtige video port. Dette er ikke et problem på bærbare computere, men det er, hvis du bruger en stationær computer. Hvis du har tilføjet et skærmkort til dit skrivebord, vil monitoren skal sættes i sin video port, som den integrerede grafikkort, den ene er indbygget i computeren, bliver deaktiveret. Kontroller, at du bruger det korrekte videokabel og at der ikke er nogen fysisk skade på det. Ændring af dine videoindstillinger kan også løse problemet.

Video indstillinger

Hvis du oplever video anomalier, kan det være nødvendigt at gå til indstillingen området video på din computer og foretage justeringer. For at gøre dette på Windows XP, skal du gå til:

Start> Kontrolpanel> Udseende og temaer> Skærm> Display Properties

Du kan justere skærmopløsningen og indstillinger her. På Windows Vista kan du gøre det samme ved at gå til:

Start> Kontrolpanel> Udseende og personlige> Juster skærmopløsning

I Mac kan du gå til:

Apple> Systemindstillinger> Skærm