Hvordan at vælge den bedste skrifttyper til Desktop Publishing

April 14

Vælge skrifter er både en kunst og en videnskab. Skrifttyper spiller en vigtig rolle i design; de sætter tonen og giver læsbarhed i at formidle et budskab. Visse retningslinjer og praksis tillader desktop udgivere til at vælge skrifttyper for det bedste look.

Instruktioner

1 Placer læsbarhed øverst på din liste. Skrifttyper nuværende oplysninger, og hvis de ikke kan læses, så seerne ikke får dit budskab.

2 Vid, at typen spiller forskellige roller i forskellige situationer. Du kan kræve forskellige skrifttyper for emner såsom overskrifter og titler, krop kopiere og underoverskrifter. Vigtigheden etablerer et hierarki inden for formatet af dit projekt. Det betyder, at de vigtigste oplysninger, der transporteres bør altid fremkomme mest betydningsfulde på siden. Dette kan opnås ved hjælp af forskellig størrelse type, fed eller kursiv, eller placeringen af ​​typen på en side.

3 Forstå forskellen mellem seriffer og sans seriffer. Seriffer indeholder mærker på "arme" og "ben" af breve, der kan gøre dem lettere at læse i kroppen kopi, da de hjælper til at lede øjet fra et bogstav til det næste. En af de mest populære serif skrifter er Times. Sans seriffer er ofte mere ren og strømlinet. Arial er et eksempel.

4 Brug to kontrasterende skrifter til at etablere en interessant hierarki på siden. En serif og san serif combo fungerer ofte godt, men du behøver ikke at være begrænset til denne kombination.

5 Begræns dig selv til to forskellige skrifttyper. Omfattende for mange gør et projekt ser alt for travlt og uprofessionel.

6 Reserve dekorative eller script skrifttyper til overskrifter eller særlige steder, men ikke overforbrug.

7 Spørg dig selv, hvis den skrifttype, du bruger formidler den besked, du ønsker.


relaterede artikler