PDF til Kindle Tips

April 25

PDF til Kindle Tips


Evnen til Kindle til at vise PDF-filer varierer afhængigt af din Kindle version og PDF-filen selv. Nogle PDF-filer er kontrolleret af Digital Rights Management, eller DRM, restriktioner, som ikke tillader visning undtagen med en specifik enhed eller et program. Den fænge 2 og nyere versioner kan vise PDF-filer, men billed--tunge dokumenter muligvis ikke godt. Du kan også ændre retningen af ​​PDF til at forbedre læsbarheden eller bruge Amazon.com dokument konvertering service og ændre det til et format lettere håndteres af Kindle.

PDF Transfer

Du kan bruge to metoder til at overføre PDF-filer til din Kindle. Tilslut USB-kabel med din Kindle til en computer, derefter kopiere og indsætte filerne til mappen Dokumenter på Kindle. Den anden metode bruger Amazon.com e-mail service, som modtager filen og videresender den til din Kindle. Du kan bruge to adresser, hvoraf den ene har en nominel gebyr forbundet med det, fordi det bruger 3G-nettet. Begge emailadresser begynde med det navn, du har tildelt din Kindle, når du registrerer det på Amazon.com. Den gratis e-mail-transfer-adresse er [email protected], og den anden er [email protected] Mens dette skrives, er gebyret 15 cent per megabyte i USA, eller 99 cent per megabyte uden for USA. Du skal indtaste den e-mailadresse, du sender PDF-filen fra i din Kindle Godkendt Email List sektion, før du bruger denne service.

PDF konvertering

Konvertering af PDF-filer til den indfødte .azw Kindle filtype eller en anden udbredte e-bog format, såsom .prc, kan gøre PDF-filen lettere at læse på din Kindle. Det giver også adgang til andre muligheder ikke er tilgængelige for PDF-filer, såsom at tilføje noter, højdepunkter eller ved hjælp af tekst-til-tale-funktion. Amazon.com giver en konvertering tjeneste via e-mail, der udnytter [email protected]~~number=plural eller [email protected]~~number=plural e-mailadresser. Du skal blot vedhæfte PDF-filen og skrive "Convert" i emnelinjen, før du sender e-mail. Både Mobipocket Creator og Lexcycle s Stanza til Macintosh eller Windows, kan downloades gratis, giver PDF konvertering kapacitet. Mobipocket Creator konverterer PDF-filer til .prc, og Stanza konverterer dem til .azw.

PDF Display

PDF-filer er ikke altid optimeret til visning på Kindle. Når du åbner PDF ebook, vises normalt hele siden, hvilket resulterer i lille tekst, der er vanskelig at læse. For at forbedre læsbarheden, kan du bruge "Aa" knappen, og vælg den skærm, liggende stil fra Skærmrotation listen. Dette giver PDF mere bredde skal vises i, øge tekststørrelsen, men vises færre linjer pr side.

PDF Kompatibilitet

Den Kindle 1 blev ikke udviklet med PDF display kapaciteter, selvom fænge 2 og nyere versioner gør inkludere denne funktionalitet, så længe de har den nyeste version af firmwaren. Du kan finde ud af hvilken type Kindle har du ved at kontrollere serienummeret mod lister, som Amazon.com på Kindle software opdatering sider. Hvis PDF-filen stadig ikke vises på din Kindle, se filen til styring af digitale rettigheder begrænsninger, der forhindrer konvertering eller visning på enheder, der ikke er godkendt af PDF-filen udgiver eller udbyder.


relaterede artikler