Interaktivt miljø Spil

March 6

Interaktivt miljø Spil


Interaktivt miljø spil er edb-baserede spil på miljøet. Disse spil er interaktive og kan spilles af børn og voksne. Dette format af spil er med til at udbrede miljøbevidsthed. Interaktive miljømæssige spil kræver spillerne til at vedligeholde, rense og holde et sundt miljø virtuelt. Spillere kan hjælpe med at redde truede arter, rense deres kvarter ved bortskaffelse off papirkurven eller endda rent giftige materialer.

Type af Interaktive Environmental Games

Interaktivt miljø Spil

Spil og redde Jorden.

Der er forskellige former for interaktive miljømæssige spil baseret på alder, computer færdigheder og interesse. Nogle websites såsom World Wildlife Fund har en række miljømæssige spil lige fra at redde verden fra den globale opvarmning ved at slukke lyset til at redde truede arter såsom russiske leoparder. Spillere kan samle point, hvis de vinder i disse spil. De mål spillere her er voksne.

Hjemmesiden for Funschool opfordrer børn til at lære og spille miljømæssige spil, som også popularizes begreber som Jordens Dag.

Popularisere Interaktive Miljømæssige Games

Popularisere interaktive miljømæssige spil har mange fordele. Det når ud til børn og lærer dem at beskytte vores miljø. Børn bliver introduceret til at gemme og beskytte deres miljø i en tidlig alder.

For voksne, disse spil hjælpe dem til at vide mere om vores miljø og dets problemer. Samtidig kan voksne tilslutte sig årsagen til at beskytte vores miljø gennem disse spil.

Miljømæssige interaktive spil for voksne

Den globale økologi og miljø er i konstant forandring. Selv voksne er ikke klar over nogle af de udviklinger. Interaktiv miljømæssige spil hjælper voksne til at holde styr på denne udvikling i afslappet miljø.

En af de populære spil er Eco-detektiv - hvor spilleren lærer om de truede arter i det sydlige Ontario Carolinian Forest.

En anden populær spil er Forurening Simulator - hvor spilleren forsøger at holde forureningsniveauet ned af en by ved at indgå i forureningsbekæmpende kampagner, genbrug etc.

Miljømæssige Interaktive spil til børn

Børn lærer bedre, når de har nyde lektien - intet bedre, hvis læring er en del af at spille. Populær blandt børn er Environauts mission til Jorden - hvor en gruppe børn er på en mission for at redde jorden og dens omgivelser. De er kendt som de environauts.

Genbrug City er også populære hos børn - det er et interaktivt spil, der lærer spillernes mekanismer til at genbruge og reducere spild af en by.


relaterede artikler