Sådan downloader musik fra MySpace til en computer

October 2

Tusindvis af bands over hele kloden har en MySpace Music profil på social networking site for at hjælpe dem at fremme deres arbejde og nå deres fans ved at dele deres nyeste sange og koncerter. Hvis du hører en sang på MySpace, som du vil gemme på din computer, kan du bruge MySpace MP3 Gopher freeware at downloade den til din harddisk.

Instruktioner

1 Hent MySpace MP3 Gopher (se Resources). Følg guidede vejledningen på skærmen for at fuldføre installationen.

2 Start MySpace MP3 Gopher fra menuen Start.

3 Naviger til MySpace Music profil, der har de sange, du vil downloade. Find den URL i din adresse bar. Kopier hele URL ved at vælge den og trykke på "Ctrl" og "C" nøgler sammen.

4 Gå til MySpace Toolbox hjemmesidens MySpace Friend ID Finder (se Resources). Indsæt URL ved at trykke på "Ctrl" og "V" nøgler i feltet "Friends List URL" under overskriften "Sådan finder din MySpace Friend ID." Skriv ned "Friend ID" eller "Bruger-ID" nummer.

5 Gå tilbage til MySpace MP3 Gopher freeware og skriv det nummer, du genererede fra trin 4 i den boks, der popper op på startskærmbilledet.

6 Klik på "Get Song List" og vælg "Indstillinger". Næste, klik på "Standard".

7 Dobbeltklik på den sang, du ønsker at downloade. Navngiv musikfilen, og vælg en sikret sted på din harddisk for at downloade sangen. Klik på knappen "Download" for at afslutte opgaven. Gentag disse trin, hvis du ønsker at downloade flere sange fra en profil.