Min Cygwin Shell er langsom til Start

January 25

Den Cygwin Shell starter op langsomt er almindeligt på grund af en defekt indstilling eller interferens fra et sikkerhedsprogram på dit system. Cygwin er et Windows-program, der skaber et Unix-lignende miljø sammen med en tekst-interface. Cygwin selv er ikke en CPU-intensive program og skal indlæses hurtigt under opstart. Software såsom personlige firewalls og virusscannere kan bremse Cygwin ansøgning med overdreven scanning og netværk filtrering algoritmer. Desværre er den eneste løsning er ofte at deaktivere de ulovlige software.

Instruktioner

1 Åbn batch fil, du starter din Cygwin skal med i en teksteditor, som Windows Notesblok. Udskift forekomster af "// c" notation i miljøvariablen PATH eller start filer steder med standard "C: \" notation. Alternativt kan du åbne din "/ etc / profile" fil til at redigere variablen PATH. Den "// c" notation angiver "netværksserver c" som placering, hvilket fører til en langsom opstartstid hvis netværksserveren ikke eksisterer.

2 Deaktiver enhver personlig firewall og VPN-software kører på dit system. Softwaren kan modificere Windows TCP / IP-stakken, hvilket vil bremse Cygwin mens den starter op og under udførelsen. Overveje at skifte til en anden firewall eller VPN-software, hvis Cygwin kører hurtigere med din nuværende ansøgning deaktiveret.

3 Deaktiver enhver virus scanner kører på dit system. Den virus scanner kan analysere hver filadgang og netværk transaktion udført af Cygwin og bremse den ned.

4 Åbn Windows Jobliste ved at højreklikke på proceslinjen og klikke på "Task Manager" eller "Start Task Manager". Kig i CPU kolonnen for enhver ikke-Cygwin programmer, der bruger betydelig CPU tid, såsom 40 procent under Cygwin udførelse. Hvis programmet ikke er afgørende for Windows kører, skal du vælge programmet og klikke på "Afslut proces" for at lukke programmet.


relaterede artikler