Intel DG965WH BIOS er langsom til Boot

November 15

Hvis din Intel DG965WH BIOS configuration utility er langsom til at indlæse (denne lastning proces kaldes også "opstart"), dette er et tegn på, at computerens bundkort eller central processing unit kan være overophedet. BIOS er adgang før Windows nogensinde belastninger, så de programmer, der er installeret på din computer spille nogen faktor i denne ligning. Der er et par ting, du kan prøve at afhjælpe den overskydende varme på indersiden af ​​din computer.

Instruktioner

1 Sluk computeren, og lad den køle af i mindst en halv time, før du tænder den igen. Dette vil ikke permanent lave computerens overophedning spørgsmål, men det vil løse dem længe nok for dig at få adgang til computerens BIOS ved normal hastighed.

2 Tør ventilatoren på bagsiden af ​​din computers sag. Du kan bruge en dåse komprimeret luft (tilgængelig på de fleste elektronik detailhandlere) at sprøjte alt det støv, der har bygget op på blæseren over tid ud af enheden, som gør det muligt at spinde på en normal hastighed. En ventilator, der er langsom eller ikke-funktionelt på grund af noget som støv oprustning er noget, der hurtigt kan få computeren til at begynde at overophede.

3 Åbn din computer og rense ud i støv, der har opbygget på indersiden. Sluk computeren, og fjern alle strømkabler. Brug en skruetrækker til at åbne siden af ​​computeren sag. Tag en dåse komprimeret luft og sprøjte alle af Støvet har bygget op inde ud af enheden. Seal tilbage op computeren og forsøger at tænde computeren og indlæse din BIOS igen. Støv opbygge på indersiden af ​​din computer over tid kan forårsage vigtige komponenter, som dit bundkort, til at overophede.


relaterede artikler