Sådan Hook Up Your Fax til din computer

November 12

Sådan Hook Up Your Fax til din computer


Tilslutning af en faxmaskine til din computer er så let som opsætning af computeren eller tilslutter en telefon. Du kan tilslutte maskinerne i et par korte skridt Mange printere nu indeholder en printer, scanner og fax alt-i-én, hvilket gør opsætningen meget let. Hvis du køber en ny faxmaskine, kan du overveje en all-in-one.

Instruktioner

1 Tænd både computeren og faxmaskine.

2 Tilslut et telefonkabel til telefonstikket på væggen og bringe kablet til faxmaskinen.

3 Slut telefonkablet fra vægstikket til faxmaskinen hjælp telefonstikket, der kan mærkes som "T, tlf" eller "linje 1."

4 Find telefonmodem linje på din computer. På mange computere, vil modemet være på bagsiden af ​​computeren med strømkilden og andre havne. På nogle bærbare computere, kan modemlinie være på den side.

5 Slut den ene ende af det andet telefonledningen til modemet linje på computeren og den anden ende til den anden stikket på bagsiden af ​​din telefax. Den anden donkraft skal være ved siden af ​​eller i nærheden af ​​stikket, du brugte til at tilslutte faxen til telefonlinjen.

TIPS

  • Hvis du køber en "alt-i-en" i stedet for en faxmaskine, skal du følge instruktionerne for denne model, som kan være forskellig fra at tilslutte en enkel faxmaskine. Connectivity for alle tre funktioner vil komme igennem et USB-kabel.
  • Nogle computere kan kræve dig til at re-boot for computeren at genkende den nyligt tilsluttet maskine.
  • Hvis du bruger en telefonlinje til både telefon og fax, vil indgående opkald får en optagettone, mens du faxer.

relaterede artikler