Hvordan man laver en graf Chart Ud af et billede til Excel

March 31

Hvordan man laver en graf Chart Ud af et billede til Excel


Data i Excel, Microsoft Office er regnearksprogram, kan bruges til at oprette diagrammer og grafer i samme regneark eller projektmappe. Excel indeholder en række diagram og grafik stilarter at vælge imellem. Den giver også en stor del af funktioner til at tilpasse udseendet af diagram eller en graf, herunder evnen til at anvende en digital billede som en del af et diagram af grafen.

Instruktioner

1 Åbn regnearket, som du ønsker at oprette et diagram eller en graf fra et billede. Vælg de data, som du vil bruge til at oprette diagrammet.

2 Klik på "Indsæt" fanen og find afsnittet "diagrammer". Klik på den type diagram, du vil oprette, såsom "Kolonne", og vælg en undertype, såsom "Grupperet Kolonne." Diagrammet vises i regnearket.

3 Klik den del af skemaet, som du ønsker at bruge et billede. Denne handling åbner vinduet dialog "Diagramværktøjer". Klik på fanen "Format" og find afsnittet "Shape Styles". Klik på "Shape Fyld", og vælg "Billede". Denne handling vil åbne et separat dialog vindue.

4 Klik på pilene i navigationslinjen af ​​"Indsæt billede" vinduet for at finde den mappe, hvor billedet er gemt. Klik på det billede, du vil bruge, og klik på "OK" knappen på både Indsæt billede og Diagramværktøjer vinduer.