Spil bidrage til at forbedre din skrivehastighed

November 2

Spil bidrage til at forbedre din skrivehastighed


Skrivefærdigheder er blevet mere vigtigt at have som computere og internettet er blevet større dele af de fleste menneskers hverdag. Honing skrivefærdigheder er en handling af praksis og tålmodighed. For at fremskynde antallet af ord, du kan skrive i minuttet, skal du udfordre dig selv til at skrive på større hastigheder uden at ofre præcision. En række gratis online skrive spil kan hjælpe med at gøre denne praksis sjovere.

tastatur Playground

Tastatur Playground tilbyder en samling af 10 originale Flash-baserede skrive spil. Nogle spil lærer at skrive, mens andre tilbyder hastighed test for at finpudse dine nuværende skrivefærdigheder. Du kan også udfordre dig selv mod andre spillere via en web-dækkende sæt af spil resultattavler. Du kan tilmelde dig gratis på Freeonlinetypinggames.com eller log ind med din Facebook, Twitter, Google, Yahoo eller MySpace-konto.

Sense-lang

Sense-lang.org tilbyder fire gratis Flash spil, der hjælper undervise og finpudse skrivefærdigheder. Af de fire, Chameleon spil hjælper du øve at skrive fulde tekstlinjer at forbedre ord i minuttet og samlede pålidelighed.

Type Racer

Type Racer er en sjov og original browser skrive spil med et løb pleje tema. Spillere konkurrere mod andre spillere i realtid løb. Jo hurtigere en spiller typer, vil hurtigere sin bil flytte til den anden side af skærmen. Vinderne er afspejlet i online high score listen. Denne sjove og udfordrende spil på Play.typeracer.com kan bidrage til at øge din skrivehastighed.

Fingerjig

Fingerjig er en original Flash-baserede skrive spil, der sætter dine skrivefærdigheder på prøve. Hver seks minutter spil trækker tilfældige ord fra en ordbog på over 70.000 ord. For at få en høj score, skal du indtaste disse ord hurtigt og præcist. En online resultattavle for den højeste score er også på hjemmesiden.