Hvordan blokerer jeg en gruppe medlem på Facebook?

March 24

Den Grupper funktion på Facebook giver brugerne mulighed for at skabe virtuelle mødesteder for Facebook medlemmer deler de samme interesser. En af de ansvarsområder en gruppe administrator eller leder overvåger medlemmernes indlæg. Hvis du opdager, at et medlem gentagne gange spams din gruppes væg eller poster upassende eller ulovligt indhold, kan du ønsker at blokere dette medlem. Blokering nogen betyder, at de ikke længere vil være i stand til at få adgang til gruppe eller indlæg på sin væg.

Instruktioner

1 Log ind på Facebook ved hjælp af din gruppe administrator e-mailadresse og adgangskode; vil du ikke være i stand til at blokere et medlem, medmindre logget ind som administrator.

2 Naviger til gruppen side ved at skrive sit navn i søgefeltet øverst på siden og klikke sit navn fra den liste, der vises.

3 Rul ned gruppens væg, indtil du ser et indlæg fra gruppen medlem, du ønsker at blokere.

4 Klik på det lille ikon i øverste højre hjørne af indlægget. En menu med flere muligheder vises.

5 Klik på "Fjern Post og Ban User." Der vises en dialogboks, hvor du bliver bedt om at bekræfte, at du ønsker at permanent forbyde brugeren fra gruppen.

6 Klik på "Fjern Post og Ban Bruger" igen for at bekræfte dit valg.

TIPS

  • Hvis et medlem har spammet din væg eller bogført upassende indhold kun én gang, kan du ikke ønsker at permanent blokere dem. I dette tilfælde skal du vælge indstillingen "Fjern Post" i stedet for "Fjern Post og Ban User." Mens stillingen ikke længere vises på Wall, vil forfatteren forblive medlem af gruppen og fastholde udstationering tilladelser.

relaterede artikler