Hvordan til Mount en NRG fil

November 26

Hvordan til Mount en NRG fil


Filtypen NRG betegner en cd eller dvd billedfil oprettet med Nero. Ligesom ISO-filer, NRG filer indeholder ikke kun de data fra en cd eller dvd, men oplysninger om diskens struktur, så du kan brænde NRG fil til en tom disk eller montere den ved hjælp af en virtuelt drev og køre det som en almindelig disk. Der er flere programmer, du kan bruge til enten montere NRG fil eller konvertere den til en ISO-fil, som flere programmer er i stand til at læse.

Instruktioner

1 Monter NRG fil med Nero ImageDrive, som du kan få adgang til via Nero StartSmart. Hvis du oprettede NRG fil dig selv og allerede har Nero på din computer, det er den nemmeste løsning.

2 Monter NRG fil med en gratis diskbillede montering program, der understøtter NRG format, såsom MagicDisc, Daemon Tools Lite eller Gizmo Drive (se Resources). Hvis du ikke ønsker at købe Nero bare at montere en NRG fil eller to, disse gratis programmer vil gøre det trick.

3 Konverter NRG fil til ISO hjælp af freeware program Nrg2Iso. Monter ISO-fil ved hjælp af gratis ISO montering software, såsom Virtual CloneDrive, ISODisk eller Mount ISO filer Stort set (se Resources). Hvis du allerede har en ISO montering program, der ikke læser NRG filer og ikke ønsker at installere en anden diskbillede montering program, konvertere filen vil tillade dig at åbne den.


relaterede artikler