Hvordan kan man øge Volume Brug Audacity

December 6

Hvordan kan man øge Volume Brug Audacity


Audacity er et gratis program, der er nyttigt for hjemmet optagelse projekter og lydredigering. Selv om det ikke har så mange funktioner som high-end kommerciel software, det giver mange basale audio værktøjer. Blandt de forskellige funktioner er muligheden for at øge mængden af ​​et klip i en række forskellige måder, afhængigt af dit mål.

Instruktioner

Forstærk Audio

1 Åbn Audacity. Åbn det projekt, du ønsker at manipulere.

2 Vælg den del af det klip, du ønsker at forstærke.

3 Vælg "Effekt" drop-down menuen, vælg derefter "Forstærk ..." effekt.

4 Angiv den ønskede løft i decibel. Dette viser den tilsvarende top amplituden for dit klip. Hvis du vil tillade klipning - en form for forvrængning - i din optagelse, tjek den relevante rubrik. Klik på OK.

Normalisér Audio

5 Vælg hele sporet. Normalisering øger mængden ensartet i lyden.

6 Vælg "Normalize ..." fra "Effekt" drop-down menuen.

7 Kontrollér feltet "Normaliser maksimal amplitude til -3 dB" for at øge mængden af ​​lyden til den højere, men stadig sikkert, niveau -3 dB. Klik på OK.

Komprimer Audio

8 Vælg en rolig del af sporet, der skal boosting.

9 Vælg "Kompressor ..." fra "Effects" drop-down menuen. Kompressoren har tre kontroller:. "Threshold", "Ratio" og "Attack Time" Threshold angiver decibel niveau over hvilken lyd sænkes, eller "komprimeret". Forholdet er i hvilken grad lydene over tærsklen er slået. Angrebet er den tid, det tager virkningen at aktivere for en given forekomst af lyden over tærskelværdien. Slutresultatet af komprimering er, at de mere stille lyde vil blive tilsyneladende højere i forhold til resten af ​​sporet.

10 Indstil "Threshold" af din kompressor til det ønskede niveau, over hvilket du ønsker Audacity at komprimere lyd.

11 Indstil "Ratio" i det ønskede omfang justering, du ønsker at anvende til at lyde, der overstiger tærskelniveauet. Kompressoren graf hjælper til at visualisere, hvad der sker over dette niveau. Når du ændrer forholdet værdi, opdager, hvordan hældningen af ​​amplituden linje over tærskel ændringer.

12 Ændre "Attack Time", hvis du ønsker en langsommere eller hurtigere anvendelse af kompression effekt. Standardindstillingen af ​​"0,2 sekunder" er normalt tilstrækkeligt.

13 Vælg "Normalize til 0 dB efter komprimering", hvis du ønsker at forstærke hele markeringen efter komprimering. Afhængig af omfanget af kompressionen, kan dette resultere i drastisk højere rolige sektioner. Klik på OK.