Hvordan kan jeg vide, hvis jeg har en Dual Lamp LCD display?

December 5

En dobbelt lampe LCD-tv skærm er en type LCD TV, der har to indvendige lamper i stedet for den standard. Dette fører til et lysere samlet billede, som i sidste ende fører til mere livlige farver og bedre billedkvalitet. Dual lampe LCD-skærme er noget af en sjældenhed, så bare fordi du betalt $ 1.000 eller mere for et LCD-TV betyder ikke nødvendigvis, du har en. Du bør tjekke stedet antage, at du ejer en dobbelt lampe LCD-display.

Instruktioner

1 Find den oprindelige brugsanvisning til din LCD fjernsyn. En af de første par sider af enhver vejledning vil være en "Tekniske specifikationer" side. Dette vil skitsere alle de tekniske specifikationer for dit LCD fjernsyn, herunder oplysninger som skærmstørrelse og opløsning. Hvis du ejer en dobbelt lampe LCD-skærm, vil oplysningerne blive vist på denne side.

2 Gå til producentens websted for selskabet, der gjorde dit LCD fjernsyn. Virksomheden logo vil altid blive trykt på forsiden af ​​LCD-displayet selv. På den producentens websted søge, til dit TV med modelnummer. Modelnummeret er trykt på tv og i brugsanvisningen. Varespecifikationen for dit LCD display, der vises på skærmen, vil angive, om den pågældende enhed er en dobbelt lampe skærm.

3 Brug et site som CNET eller ConsumerReports at se op professionelle anmeldelser for dit LCD fjernsyn, baseret på dens mærke og model. Blandt alle de ting, som korrekturlæsere taler om, er den tekniske specifikation for enhver LCD-tv indstillet, at de er at gennemgå. Hvis din enhed er en dobbelt lampe skærm, vil en omtale af det være anført både i selve revisionen samt i "tekniske specifikationer" del af søjlen.


relaterede artikler