Hvordan laver kopier af klistermærker på Photobucket

February 13

Klistermærker kan være en sjov måde at kreativt ændre dine billeder på Photobucket. Hvis du ønsker at bruge flere kopier af et enkelt klistermærke, selv om, at tilføje dem én efter én gennem mærkat menuen kan hurtigt blive en klods om benet, især hvis du har brug for at ændre størrelsen eller rotere dem. En simpel tastaturgenvej kan du kopiere klistermærker, du allerede har føjet til dit billede, sparer dig tid og frustration.

Instruktioner

1 Klik mærkaten du vil kopiere at vælge den.

2 Tryk på "Ctrl" og "C." En kopi af den valgte mærkat vises på dit foto, placeret lidt til højre og under den oprindelige.

3 Gentag processen med nogen anden mærkat, du vil kopiere.

TIPS

  • For at kopiere flere klistermærker på et tidspunkt, hold "Shift", og på hver af dem til at vælge dem som en gruppe, og derefter kopiere dem som normalt.
  • Hvis du har valgt en brugerdefineret farve til et klistermærke, vil eventuelle kopier, du fremstiller af denne mærkat være mærkbart lysere end originalen i farver. Du kan bekæmpe dette ved først at skabe mærkaten i en mørkere nuance, kopiere den til en ekstra gang, og derefter slette originalen.

relaterede artikler