Forskellene mellem NIC & LAN kort

February 18

Forskellene mellem NIC & LAN kort


Forskellen mellem en NIC og et LAN-kort er den samme som forskellen mellem en NIC og et netværkskort: ingen. Disse er alle navne for den samme ting. En NIC er et netværkskort. Et LAN er et Local Area Network - det er netværk-tale til et privat netværk. Det stykke udstyr disse tre termer beskriver, er den væsentlige hardware til at forbinde en computer til et netværk.

Network Interface Card

NIC er en forkortelse for netværkskort. Dette er et begreb, der bør være hedengangne ​​i moderne tid, fordi netværket kravene til en computer køber er så stærk, at alle computere nu leveres med netværkskortet integreret i bundkortet. Netkort er et historisk begreb, med henvisning til den oprindelige metode til salg af netværksgrænseflader. Stationære computere har ekspansion slots. Disse er lange sokler kablede på bundkortet muliggør ekstra funktionalitet der skal lægges til computeren af ​​brugeren på et senere tidspunkt. Den NIC blev solgt separat på en printplade, der indpasses i en ekspansion slot og tilføjet netværksfunktioner til computeren. Den "kort" er printkortet. En LAN-kort er et andet navn for at printkortet. "Card LAN" er ikke så udbredt et begreb som "netværkskort."

Adapter Beliggenhed

Det er nemt at finde ud af placeringen af ​​en NIC / LAN-kort / netværksadapter inde i sagen på computeren fordi netværket socket er kabelforbundet på det. Netværket socket rager gennem tilfælde af computeren for at aktivere et netværkskabel til at passe ind i den. Kontakterne af soklen danner en forbindelse mellem kablet og netværkskort.

Formål

Den NIC / LAN-kort er ansvarlig for konvertering af data forlader computeren til et format netværkskablet kan bære. Interfacet lytter efter stilhed på wiren, før du anvender data til den. Dataene sendes via NIC / LAN-kort i form af binære tal konverteres til elektroniske impulser.

Adressering

En væsentlig del af NIC / LAN-kort / netværkskort er dens serienummer. Hver NIC i verden har et unikt identifikationsnummer, og dette nummer giver den fysiske adresse for den computer på netværket. Når de påføres adressering, er dette tal kaldes MAC-adressen. MAC står for Media Access Control, som er den funktion, der udføres af NIC / LAN-kort i, når det gælder data til ledningen af ​​netværket.