Sådan Hold en HP Power Cord fra Breaking

September 4

Sådan Hold en HP Power Cord fra Breaking


Have strømkablet til din Hewlett-Packard stationær eller bærbar computer pause kan være en besværet. Udskiftning af ledningen er ofte dyrt, og du måske ikke være i stand til at bruge computeren, før du er i stand til at udskifte ledningen. En brækket ledning på en desktop vil forhindre dig i at tænde for computeren. Desuden vil en brækket laptop ledningen kun tillade dig at bruge computeren på batteri. Forebyggelse ledningen fra bryde er enkel, så længe du behandler ledningen korrekt.

Instruktioner

1 Tilslut HP ledningen til din computer uden at strække den til sin maksimale. Netledninger er fulde af små, fine tråde, der kan bryde, når strakt. Placere din computer skrivebord tæt nok til en stikkontakt for at sikre, at ledningen ikke er alt for strakt.

2 Kør ledningen ud af stikkontakten til din stationære eller bærbare computer uden at bøje det på skarpe vinkler. Selvom netledninger kan modstå nogle bøjning, bøjning det mere end 90 grader, vil lægge et unødigt pres på ledningerne inde i ledningen. Brug en strømforsyning bar eller forlængerledning, hvis det er nødvendigt, for at gøre det muligt for HP ledningen til at køre uden større bøjninger.

3 Klap ledningen løst, når pakning det til rejser. Med bærbare computere, skal du pakke din snor, hver gang du flytter computeren. Loop det i flere store sløjfer i stedet for at folde det stramt for at gøre det kompakt. Hvis din computer taske er stor nok, skal det holde ledningen jævnt uden at blive foldet stramt.