Hvordan man skriver et tillæg til en PowerPoint

September 3

Hvordan man skriver et tillæg til en PowerPoint


Bilag kommer i begyndelsen eller slutningen af ​​et værk; de henviser til specifikke elementer i hele arbejdet og uddybe eller fremhæve vigtige punkter i arbejdet. Bilaget leverer yderligere oplysninger for lang til at passe ind i kroppen af ​​arbejdet; det omfatter ofte grafer, tabeller eller lange citater, der ville fylder en side i Powerpoint-programmet.

Instruktioner

1 Notate dine elementer i rækkefølge, startende fra begyndelsen og arbejder til enden. Match tilsvarende bogstav eller tal, citater i teksten for at vise, at en vare var for stor til at passe i kroppen. Notate i bunden af ​​et dias, i småt og med tilsvarende antal, til "se bilag".

2 Opret din appendiks ligesom du ville enhver anden dias, men hvilke oplysninger der gemmes i appendiks er betinget af, hvad du har citeret i tidligere dias. Brug det samme antal eller bogstaver system, du gjorde i de foregående dias og sætte dem i rækkefølge på din appendix side.

3 Mærk tillægget klart og tilføje de nødvendige materialer, du udeladt i noteret tilsvarende dias. Denne proces, der kaldes "krydsreferencer", hjælper med at holde orden og gør præsentationen ser professionel.

TIPS

  • Ifølge Microsoft.com: "Brug krydshenvisninger overalt i dokumentet, hvor du har brug for at referere tillægget indhold."
  • Bilag varierer sjældent endda hele forskellige medier, så når denne færdighed er erhvervet det vil informere hver appendiks du foretager efter det.

relaterede artikler