Sådan fjernes en Missing Color Cartridge Message

October 19

Sådan fjernes en Missing Color Cartridge Message


Nogle gange din printer vil vise fejlmeddelelser, og en mulighed er "manglende farvepatron." Dette kan ske, når farvepatronen mangler, installeret forkert eller tom. Et par enkle trin til fejlfinding kan hjælpe med at rydde meddelelsen og i de fleste tilfælde holde det fra dukke op igen. Processen bør tage dig omkring 15 minutter.

Instruktioner

1 Tænd din printer og se på LCD-skærmen for fejlmeddelelser om manglende farve patron. Hvis det er en ældre model uden en LCD-skærm, se på meddelelserne på toppen af ​​printeren og kontrollere for blinkende lys. Tryk på knappen "OK" på toppen af ​​din printer for at slette meddelelsen.

2 Åbn din printer til at afsløre blækpatronerne. Hvis der er en kopimaskine bakke over printeren, vil håndtaget være under bakken. I en almindelig printer, løftes fra forsiden eller siden af ​​øverste plastlåg. Vent på, at printeren hovedet til centrum og stoppe bevægelse.

3 Træk farvepatron, hvis du har en installeret i øjeblikket. Grip forsiden og bagsiden eller siderne af patronen, afhængigt af orientering og træk lige op. Se på bunden af ​​patronen og fjerne eventuelle tynde strimler af plast, der ligner klar tape. Dette skete med patronen oprindeligt at beskytte det, og de resterende strips kan blokere patronen i at fungere korrekt.

4 Dyp en vatpind i isopropylalkohol og ren omkring bunden af ​​blækpatronen. Dette renser enhver tørret eller tilstoppet blæk. Tryk ikke hårdt på noget eller gnide kobber firkant på bagsiden af ​​patronen. Vent et par minutter for patronen tørre, og derefter sætte den tilbage i printeren. Skub ned, indtil du hører et klik.

5 Luk låget og vent til printeren hovedet for at nulstille. Udskriv en testside for at kontrollere patronen.


relaterede artikler