Hvad er det Delvis File Extension DLM?

July 10

Hvad er det Delvis File Extension DLM?


Filtypen .dlm er forbundet med delvise downloads for flere programmer. I Adobe Download Manager, Akamai Download Manager og Microsoft File Transfer Manager, findes .dlm filer, når en fil i processen med at hente endnu ikke har nået afslutningen.

Microsoft

Filtypen .dlm er forbundet med Microsoft File Transfer Manager. Filen eksisterer, når en download er stadig forekommende eller behov for at fuldføre. Den .dlm fil indeholder ikke den downloadede fil, men eksisterer for at definere, hvad der er endnu ikke downloadet.

Adobe

Filer med .dlm udvidelse ses også med Adobe Download Manager, som er et lille program, der hjælper i download af Adobe Reader og Adobe Flash Player. Filer ikke færdige downloading får .dlm forlængelse indtil de fuldfører og bliver automatisk omdøbt.

Akamai

Adobe bruger Akamai Download Manager for at hjælpe i download af software købt hos Adobe onlinebutik, samt med prøveversioner af deres software. Prøveversioner der bruger dette program er Creative Suite 5, Photoshop Elements og Premiere Elements. De .dlm filer tilknyttet Akamai Download Manager håndteres på samme måde som dem, der er forbundet med Adobe Download Manager.