Sådan bruges salgsordrer i QuickBooks

October 27

Salgsordrer giver dig en måde at håndtere de produkter og tjenester, du sælger til dine kunder. Du behøver ikke at bruge salgsordrer med QuickBooks, men ved hjælp af en salgsordre giver dig flere forskellige fordele. Salgsordrer hjælper dig med at holde styr på flere ordrer, som du kan kombinere til en enkelt faktura på et senere tidspunkt. Du kan også bruge en salgsordre, når opfyldelsen af ​​en del af en kundes ordre, eller når du har brug for at restordre et element. Ved hjælp af en salgsordre kræver, at du først oprette salgsordren, så opfylde det, og til sidst oprette en faktura baseret på salgsordren.

Instruktioner

Gennemfør Sales Order

1 Klik på menuen "Kunderne" og vælg "Opret salgsordrer." En tom salgsordre formular vises. Husk, at du skal bruge en salgsordre fra begyndelsen af ​​salgsprocessen. Du kan ikke importere en faktura eller kvittering til en salgsordre efter den kendsgerning.

2 Vælg "Kunde: Job" drop-down menuen og vælge en post fra rullelisten. Når du vælger en post, navn og adresse felterne automatisk komplet med oplysningerne fra Kunden: entry Job.

3 Vælg "Dato" feltet og vælg datoen for salgsordren.

4 Vælg den første linje i "Item" kolonnen og indtaste navnet på det element, du ønsker at sælge. Alternativt kan du vælge et element fra din beholdning.

5 Indtast mængden af ​​varer bestilt i "Bestilt" feltet.

6 Klik på "Gem og luk" knappen for at gemme salgsordren.

Opfyld Sales Order

7 Klik på "Kundecenter" -knappen på værktøjslinjen, skal du vælge fanen "Transaktioner" og vælg "salgsordrer." Vælg salgsordren du vil bruge, på listen.

8 Vælg menuen "Udskriv" og vælg "Udskriv Pick List ..." fra drop-down menuen. Klik på knappen "Udskriv" og bruge listen til at vælge de elementer fra din beholdning, som du skal sende. Hvis du ikke har nok varer i din beholdning, derefter oprette en indkøbsordre. For at oprette en indkøbsordre, skal du vælge menuen "Opret faktura" og vælg "Indkøbsordre."

9 Vælg menuen "Udskriv" og vælg "Udskriv Packing Slip ..." fra drop-down menuen. Gennemgå udskriftsindstillingerne og klik på "Udskriv". Placer denne slip i kassen med kundens ordre.

10 Vælg menuen "Udskriv" og vælg "Udskriv Shipping Label ..." valgmulighed. Gennemgå udskriftsindstillinger, og vælg knappen "Udskriv".

11 Når emballeret, tilføje forsendelsesetiketten til kassen og tage det til din lokale forsendelse facilitet.

Oprettelse af en faktura

12 Klik på menuen "Opret faktura" og vælg "Faktura".

13 Vælg muligheden for at "Opret faktura for alle Sales Order (s)" for at tilføje alt fra dit salg for at fakturaen. Ellers skal du vælge "Opret faktura for Valgt vare (r)", og justere mængden i kolonnen "til faktura" for at afspejle antallet af elementer, du vil fakturere. Indtast "0" for alle emner, du ikke ønsker medtaget.

14 Klik på knappen "Gem" for at gemme fakturaen.

TIPS

  • Oplysningerne i denne artikel refererer til QuickBooks 2014. Det kan variere en smule eller væsentligt med andre versioner eller produkter.

relaterede artikler