Sådan oprettes en Audio Sound Button Online

August 6

En knap er et digitalt billede, der vises på en webside og beder den besøgende til at klikke på det, så hun kommer til oplysninger i tilknytning til det. Hvis du medtager lydfiler på din hjemmeside, du overveje at oprette en lyd lyd knap til din side. Denne lyd knap giver brugeren en synlig kontrol, der typisk styrer, når lydene starte eller stoppe. Ved hjælp af en gratis, online knap maker, oprette din egen lyd lyd knap, som du foretrækker.

Instruktioner

1 Peg din browser til en online-knap maker ligesom ButtonGenerator.com, Cool Text, ButtonBoost, Buttonator eller TomaWeb.

2 Klik på "Rediger denne knap" linket ved siden af ​​knappen stil, du ønsker på ButtonBoost. Brug alle andre knap beslutningstagere, skal du klikke på det design, du ønsker. Hver knap maker hjemmeside tilbyder forskellige temaer varierer i størrelse, farve og skrifttype.

3 Indtast din lydindhold knap lyd i tekst feltet og bruge "Skrifttype" og "Size" muligheder, der tilbydes på hvert websted, at style den type. Audio knapper generelt vise en "On" eller "Off" prompt for at angive, at det styrer lyden af ​​din funktion.

4 Klik gennem de resterende menuer for at generere funktionerne i din knap. Brug f.eks menuen "Color" at style baggrunden og indtaste et nummer i "Højde" tekstfeltet til at angive denne måling.

5 Klik på "Klik her for at generere din knap", "Render Logo", "Render Button", "Vis kode" eller "Klik her for at generere din tilpassede knap" linket for at oprette din knap og få den kode, der viser denne funktion på en Hjemmeside. Kopier data, der vises automatisk og indsætte det i en internet område, hvor du ønsker at udgive det.

6 Skriv "<a href=" ">" før den indsatte knap kode, såsom "<img />", og indtast et afsluttende "</a>" tag efter det. Indtast URL-adressen på den funktion, såsom en lydfil, som du vil linke på knappen for at inde i åbningen tag. Til at illustrere:

<a href="&lt;img"> http://www.website.com/audio.wav">&lt;img /> </a>

7 Gem dit arbejde. Din lyd knap er nu offentliggjort online, og når der klikkes, spiller den lyd, som du linkede den til i det forrige trin.


relaterede artikler