Sådan Set Underrubrikker i Office 2007

September 16

Underpositioner i din Microsoft Office 2007-dokument vil gøre din besked se mere professionel. Brug multilevel underpositioner gør det muligt automatisk at indsætte en indholdsfortegnelse og en skitse til direkte læserskare på centrale punkter i et dokument. Du kan også anvende en konsekvent stil til dine underpositioner - herunder tekst størrelse, stil, vægt og kapitalisering - og ændre det hele dokumentet med et enkelt klik.

Instruktioner

1 Åbn et Microsoft Word-dokument. Vælg knappen stil på formateringen bar. Underrubrikker kan organiseres i henhold til strukturen af ​​dit dokument. Brug et niveau til at formatere alle underoverskrifter, der har relaterede ideer. Under hver idé, vælge en anden underrubrikken niveau for underordnede ideer. Disse punkter er af lavere betydning end det øverste niveau underrubrik.

2 Vælg en passende skrifttype for hver underrubrik at møde ønskede udseende. Vælg den ønskede font form, farve eller størrelsen af ​​dine underoverskrifter. Højreklik på en stil, og derefter ændre det som ønsket. Skift skrifttype, og afgøre, om du vil have det med fed skrift eller kursiv.

3 Tilpas teksten position. Skift justeringen af ​​en underrubrik, der matcher din skrivestil ved at klikke på venstre, i midten eller højre justering ikoner på værktøjslinjen Formatering. Definer den ønskede afstand mellem en underrubrik og hovedindholdet.

4 Brug en underrubrik, der kommunikerer dine beregnet ideer. For eksempel, Level 2 hoveder er mere generelle og bære en bredere idé i forhold til niveau 3 underoverskrifter. Niveau 3 hoveder er ligeledes længere væk end den vigtigste idé. Du kan bruge forskellige formater for hvert niveau til visuelt at indikere din læser, om du har gjort en stor overgang eller en mindre en.

5 Antal underpositioner, der passer til din organisation ordningen. Ifølge Microsoft basics stil, kan underoverskrifter nummereres i rækkefølge af generalitet og specificitet af ideer kommunikeret. Tallene består af tal og punkter, der skelner mellem underoverskrifter på forskellige niveauer. For eksempel, hvis den ledende hoved er nummer 1.0.0, betyder dette, at papiret har tre forskellige hoved niveauer. Derfor vil den første underrubrikken være 1.1.0, og den tredje vil være 1.1.1.

6 Brug formatet maler at pålægge et ensartet udseende på alle underoverskrifter på samme niveau. Fremhæv underrubrikken, skal du klikke på ikonet format maler på formatlinjen i hjemmet knappen og derefter rulle til den næste underrubrikken og fremhæve det. Formatet ændres for at matche den tidligere underrubrikken.