Hvad er en RS-232-interface?

August 27

Hvad er en RS-232-interface?


RS-232 er en kommunikationsstandard oprindelig defineret i 1960'erne. De fleste mennesker kender denne standard med den mere fælles betegnelse, seriel forbindelse, der bruger serielle porte. Som teknologien forbedres, blev standarden opdateret til at rumme hurtigere hastigheder.

Typer af stik

Der er to stik typer typisk anvendes til serielle forbindelser. Begge stik er D-stil stik, der består af to rækker af ben. D-typen 9-polet anvender en række af fem stifter og en række af fire stifter. Den større D-type 25-polet anvender en række af 13 stifter og en række af 12 pins. Kun to ben i et af stikkene anvendes til overførsel af data; de andre ben anvendes for data flow kontrol.

fælles anvendelser

Serielle porte har været brugt til mange ting i årenes løb. De fleste mennesker har brugt dem til at forbinde eksterne enheder såsom mus, modemer og printere. De bruges også til direkte computer-til-computer-forbindelser. Seriel forbindelser var den primære forbindelse metode til at tillade terminaler til at tale med mainframes.

Begrænsninger

Den oprindelige anbefalede maksimale kabellængde for RS-232-forbindelser var 50 meter for lav hastighed forbindelser. Som forbindelseshastigheden øges, den maksimale kabellængde faldt til 15 meter. Med forbedringer i kabler og indførelsen af ​​skærmede kabler, kan kabel løber nu opnå afstande på op til 100 meter ved højere hastigheder. Ved midten af ​​1990'erne, er den maksimale understøttede overførselshastighed for seriel forbindelse var 115 Kbps.


relaterede artikler