Sådan foretages fejlfinding Canon MX330 Printer

November 18

Sådan foretages fejlfinding Canon MX330 Printer


Canon beskriver Pixma MX330 som en alt-i-ét kontor printer, fordi den også fungerer som en kopimaskine, scanner og fax. Denne printer kan selv diagnosticere problemer med driften. Canon har en LCD-skærm på Pixma MX330 der hedder oplysninger om aktuelle udskriftsjob samt sundhed af maskinen. Men nogle af fejlmeddelelser på skærmen er kryptiske og vage. Du kan udføre nogle generelle trin til fejlfinding, der kan få din printer til at fungere korrekt.

Instruktioner

1 Åbn printerens og undersøge blækpatronen for at kontrollere blækniveauer hvis LCD-skærmen på printeren viser "CHECK INK" fejlmeddelelse. Hvis blæk, de tilsvarende blæk-level koder omfatte "U162" og "U163".

2 Tryk på knappen "OK" på printeren, hvis du ser "REQ. SERVICE SNART" besked. Bagefter vil printeren se bort fra denne fejl, og du kan genoptage udskrivning aktiviteter. Imidlertid har Canon MX330 indbyggede rengøring og vedligeholdelse funktioner for skrivehovedet. Den "blæk absorber" er en vigtig del af denne rengøring rutine, og det kan skal udskiftes med tiden. Kontakt Canon for at få hjælp med udskiftning af del.

3 Skær al strøm til printeren, hvis displayet viser "CHECK PRINTER" fejlmeddelelse. Tryk på "ON / OFF" knappen for at slukke maskinen, tag stikket ud af stikkontakten eller strømstødssikring. Vent cirka et minut. Sæt printeren tilbage i sin strømkilde og tænde den igen. Hvis det ikke eliminere denne fejlmeddelelse, skal du kontakte Canon til vedligeholdelse.

4 Afkorte eller opdele en langvarig dokument på computeren, hvis printerens LCD-skærm viser "MEMORY IS FULL" fejlmeddelelse. Dokumenter med billeder og farver vil tage længere tid for printeren til at behandle end en simpel sort-hvid dokument. Annuller den lange udskriftsjob fra computeren ved hjælp af funktioner i operativsystemet, så sende det reviderede dokument til printeren.

5 Genstart din pc eller Mac computer, hvis udskrivningen ikke starter, når du sender et job til maskinen. Denne handling rydder afbrudte og sidesten udskriftsjob ud af køen.

TIPS

  • Kontakt Canons tekniske support afdeling for yderligere hjælp via e-mail eller telefon.
  • De fleste moderne printere opretter forbindelse og stole på edb-forbindelser. Du kan bruge de værktøjer og hjælpeprogrammer i Microsoft Windows eller Apple Mac OS X operativsystemer til at fejlfinde problemer med Canon MX330 printer.
  • Vær forsigtig, når du arbejder med elektriske apparater og maskiner. Når det er muligt, skal du tage enheden, inden du forsøger at vedligeholde og fejlfinde sine interne og eksterne komponenter.